Konsten att förstöra någons dag


Stod i tunnelbanan med maken idag på morgonen, mådde illa efter den skakiga bussturen då jag fortfarande inte riktigt återhämtat mig. Och där mitt i värmen, trängseln, alla olika parfymdofter och dåliga morgonandedräkter kommer den… Som en bomb kom den stark med all sin kraft och jag kännde nu spyr jag.

Helt ärligt hur är man funtad om man fiser på en fullsatt tunnelbana kl 8 på morgonen. Hela vagnen stank och inte bara det jag tror att personen ifråga fortsatte att brasa på under hela åkturen. Jag var helt säker på att jag skulle spy.

Är det bara jag som tycker att detta är såååå vidrigt att det finns inte.

I lördags hade vi inflyttningsfest och i slutet när de flesta hade åkt satt jag maken och två vänninor och skulle sammanfatta kvällen varav den ena lägger värsta rapen. Förskräckt och förbannad sa jag NEJ i mitt hem är inte det där OK. Det är äckligt och för mig kunde hon lika gärna släppa sig för jag tycker det är ohyffsat att bete sig så. Hennes förklaring var att det blir så äckligt i munnen om hon försöker rapa tystare för detta var en riktigt högljudd version så hela huset skakade och inte bad hon om ursäkt förrän jag flippade.

VAD ÄR DET SOM PÅGOR….. Har samhället gått såhär långt eller. Det finns även en kille i min bekantskapkrets som tycker om att släppa sig bland folk. Han blir inte inbjuden på fler fester av mig i varje fall för jag vill inte känna eller höra andras odörer.

Som om inte det var nog har jag tagit mig till jobbet fortfarande dålig för jag har en massa viktiga dokument som måste skickas. Kommer till kontoret för att märka att chefen inte undertecknat ett enda och att jag kunde lika gärna stannat hemma en dag till. Ja du det kommer att ta ett par timmar innan jag är på topp igen.

7 thoughts on “Konsten att förstöra någons dag

  1. Fisar är det värsta jag vet!! Jag riktigt föreställer mig hur gasen passerar skiten som ligger och gror där inne.. vidare genom hålet ut i underkläderna, och där lägger det sig! Fy fan alltså!! Fiser gör man när man sitter på toaletten och ingen annan stans.. så djävla primitivt!

  2. oj då kort sagt tur att jag inte åkte med den där bussen för då hade jag lagt en pizza å undrar hur det hade luktat då oj oj vilken luktskandal blääärk.Ha det så gott

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s