Mardrömmar….


På sista tiden har jag sovit himla dåligt och även drömt en massa saker som är mindre trevliga.

För några dagar sedan hade jag den första mardrömmen. Jag drömde att jag och min man åkte iväg på olika håll till alperna (detta ska vi även göra jag till Valdesere och han till Chamonix) men i varje fall. Vi kramade varandra hejdå och allting var som vanligt. På hemvägen krachade båda våra plan. Mirakulöst så klarade jag mig men han gick inte att hitta. De gav mig beskedet att han avlidit men något sa mig att han var i bergen någonstans så jag gav mig ut för att leta…. Minns hur desperat jag var i drömmen och hur knäckt jag var inför risken att förlora honom så när jag vaknade mitt i drömmen och mitt letande rann tårarna och jag bara kröp intill honom och grät och grät. Har aldrig tänkt hur jag skulle ta det om jag förlorade honom.. Jag kan inte släppa den drömmen ännu, där jag ser planet kracha. USH.

Inatt var det dags igen, den här gången drömde jag om en stalker som hade luskat ut var jag var genom min blogg och bestämde sig för att döda mig. Jag kännde mig iaktagen hela tiden och rädd och han fanns överallt och visste hela tiden vad jag gjorde. Jag vaknade helt skärrad vid fyra på natten och kunde inte sova. Gick på toaletten och för första gången sen vi flyttade till huset fann jag det läskigt att bo ute ensam i skogen… Jag vill inte drömma mer hemska drömmar nu.

Hatar sådanna drömmar, särskillt när jag har drömt saker innan de händer tidigare i livet då blir man grymt nojjig när man drömmer hemska saker.

Nu ska jag pallra mig hem. Här blir inga barn gjorda.

1 thought on “Mardrömmar….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s