FAAAN VILKETT FLYT JAG HAR…. JIPPI


Ikväll så är det julbord med mina Europa chefer. O kräsna som de är så har man fått ordna allting till herrarna, från topp till tå däribland övernattning. Alla ska bo på Grand Hotel. Men imorse fick vi ett mail från Englandschefen som hade fått influensan så han kan inte komma ikväll. Jag ringde till Grand för att avboka och fick då veta att vi får betala för rummet ändå. då de har tre dagars avbokning.  När jag berättade detta för min chef så kom hans lösning. Ring din man och ta rummet själv så får ni ha en romantisk kväll i stan istället för att åka ut mitt i natten. Jag menar om vi ändå måste betala rummet så ska det väl användas.

JEPP, så jag ringde maken som inte var sen med att tacka ja för en natt på detta fantastiska hotell. Så han ska ha en liten överraskning inplanerad för mig ikväll när jag kommer till rummet. Ett varmt bad står högst upp på kurs då vi saknar badkar hemma.

IBLAND så får man små överraskningar i vardagen som lyfter upp ens själ inifrån. Det enda som ekar i mitt huvud är HOTEL FRUKOST…. MUMS… hihihi vad mysigt det ska bli. Nu ska jag göra det sista sen måste jag åka dit för att checka in, byta om och återvända för att förbereda kvällen.

2 thoughts on “FAAAN VILKETT FLYT JAG HAR…. JIPPI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s