Afrikanskan påbörjar ett nytt kapitel i sitt liv med en tillbakablick.


Innan jag kan gå fullt in i mitt nya liv så måste jag göra en avstamp för mitt gamla. Se tillbaka på vad som varit, upskatta det som är och se framemot det som komma skall.

Jag har ett par långa relationer bakom mig och efter uppbrott med dessa herrar så har de inom ett år skaffat barn med sin nästa tjej. Detta har länge fått mig att ifrågasätta min egen fertilitet då man har levt länge med personer och inget har hänt. Med längre menar jag flera år, mitt längsta förhållande är nästan 6 år. Inte för att man har velat ha barn eller så men att det aldrig inträffat är väl i sig skräckinjagande. Det rör sig om 5 person i varje fall och gemensamma nämnaren är att de har fått barn direkt efter mig. Detta är det enda som har stört mig efter dessa relationer. För då vet man att han funkar mer fortfarande inget på min front. Inga barn och ingen karl nog började man bli lite bitter med åren, dock dålt under ett ständigt leende och evigt festande.

Jag hade börjat ge upp på det där med kärlek och börjat bli synisk till hela grejjen men oj så fel jag hade.

För snart två år sedan kom min prins, som en storm ryckte han marken undan för mina fötter och hela mitt liv har kännts som en dröm sedan dess. Jag har tänkt att snart vaknar jag nog antar jag. Drömmen blev komplett när han efter ett år friade till mig på det mest spontana och romantiska sätt som bara han kan göra. Okonstlat och oplanerat men helt rätt. Min man har gjort det till sin uppgift att uppfylla alla mina drömmar och mer därtill och varje dag med honom är verkligen en dröm som gått i uppfyllesle.

Jag vet att vi måste jobba varje dag på vårt förhållande och aldrig ta varandra för givet men jag tackar mina lycko stjärnor varje dag för han är overklig. Det är omöjligt att förstå hur fantastisk han är. Helt makalös. Han älskar som ingen annan och att jag sedan tycker att han är jordens absolut sexigaste och snyggaste kille är ju bara pricken över i:et.

Hursomhelst så gifte vi oss ungefär 7 månader senare med alla nära och kära närvarande. Ett fantastiskt bröllop som jag kommer att ta med mig mig till den dag jag dör.

Vi åkte på en underbar smekmånad som bjöd på fantastiska överraskningar och vackra vyer. Men mest av allt ett ännu starkare förhållande när vi kom hem.

Efter hemkomst var det många stora händelser som väntade. Fem dagar senare höll vi bröllopsfest, helgen efter skulle flytta från lägenhet till hus och sen var planen att vi skulle landa och njuta av livet som man och hustru. ÖDET hade en annan plan.  Ny miljö, lugnare temp och total lycka så var cirkeln komplett och efter en vecka i huset blev du till, vi väntar nu vårt första BARN.  Nu är det 6 månader kvar innan det lilla knytet ska göra entré i vårt liv men en sådan stor entré det kommer att bli. Det finns inget i detta liv eller i nästa som kan göra mitt liv mer komplett. Inget kan göra mig lyckligare, inget kan ens uppväga den lycka jag har i hela min kropp. Vi ska bli föräldrar, vi ska bli familj. Vi har nu fått den slutgiltiga pricken i vår kärlek. Vi kommer för evigt att vara förenade.

Detta år har inneburit många förändring, stora saker. Jag tackar gud, min familj och mina fantastiska vänner som har stöttat och älskat mig och som har njutit och lugnat mig under mina första 12 veckor som gravid. Skulle ödet vilja annorlunda och det inte blir något denna gång så tar jag den smällen men tills dess tänker jag njuta varje sekund som denna lilla människa befinner sig i min kropp och växer sakta men säkert.

Ha en fantastisk tisdag för det kommer jag.

20 thoughts on “Afrikanskan påbörjar ett nytt kapitel i sitt liv med en tillbakablick.

  1. Tack tack. Man blir helt salig. När man har en brokig bakgrund så fattar man inte när bra saker händer en. Man tar inte in det helt enkelt.

 1. Hej Afrikanskan med Man, ville bara titta förbi och gratulera dig till något så ovanligt, och fantastiskt värdefullt som kärleken är, har varit där själv och önskar att jag var där även nu, men det blir inte alltid som man tänkt. Hoppas att Ni är förståndiga nog, båda två att ta hand om det Ni har.Kramar

  1. Jag tror att har man väl varit där så kommer man komma dit igen för nästa gång så uppskattar man det desto mer. Det värdefullaste man kan ge någon är sitt hjärta och det ska man vara rädd om och inte ge bort till vem som helst. Jag tackar så varmt för dina lyckoönskningar. Kram och önskar dig en riktigt God Jul

 2. Ha ha så det stämde… jippi jag hade rätt!Många lyckönskningar! Följer din lilla blogg med spänning och nu kommer det att bli än spännande… Jättevackert inlägg det här…Kram på dig och var rädd om lilla magen!

  1. Ja det var många som hade det på känn, svårt att dölja när man skriver om känslor och rädslor. Allt blir så påtagligt och verkligt när man har en annan att tänka på. Nu tar man verkligen hand om sig själv. Kul att du följer min blogg. Jag läser din med och försöker lämna ett avtryck så du vet att jag finns där ute i vinterkylan.Ha en underbar kväll. Kramar

 3. GRATTIS! =) Jag råkade se din kommentar på en annan blogg där man förstod att du var gravid så har nu bara väntat på att du ska tillkännage det!! Jätteroligt!ha en bra tisdag du me (trots att det inte är desperate housewives)

  1. Tack tjejen. Du och jag läser nog somma bloggar hahahaha. Då är det svårt med hemligheter. Men tisdagen är förstörd, nu kan man kanske få något vettigt gjort innan jul kanske.

  1. Det kommer om du väntar och inte rusar in i något samt kommer ihåg att kräva att bli behandlad som den prins du är. Man ska alltid få vad man ger då kan det inte bli fel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s