MIGRÄN


Hatar dom här dagarna. Man har ont ont och åter ont. inget man gör hjälper, panodil gör inte sitt jobb och nu börjar jag faktiskt må illa. Trött är jag också, skulle vilja åka hem och sova, men vet att om jag gjorde just det så skulle jag inte kunna sova ändå. Men så det antar jag.

Den som hittar botemedel emot migrän får min eviga röst i allt.

14 thoughts on “MIGRÄN

  1. Eeze stavas det *korrekturpolisen Henric har talat :-)*Inte för att vara elak… Men intensivt sex har faktiskt funkat för min del när migränen slår till som allra jäkligast. JO; det är sant. NEJ; inte så att jag erbjuder mig; vill minnas att du är typ gift…Annars; vila, mörker, tystnad, vätska, avkoppling utan måsten, isbitar i en handduk över pannan…Några tips i alla fall… ‘lycka till’/Henric

    1. Jag är inte så mycket för tabletter så jag provade ditt andra tips och det funkade väldigt bra både för huvudverken och för själen.

  2. Detta är första gången jag läser din blogg. Men gud vad jag älskar den!!! Du är grymt snygg och skriver på ett underhållande och medryckande sätt, löööv u:)God jul och gott nytt år, sluta inte blogga! Grattis till graviditeten, jag är också gravid i vecka 15:)

    1. Tack, nu gjorde du hela min jul. Tack för dom varma orden. Jag skriver mest för att rensa min hjärna. Ha en strålande jul. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s