Afrikanskan öppnar sitt hem för julen


Nu är det jul ut i vårt hus. Ja mina vänner idag är dagen D, i mitt hus är morgondagen den stora dagen med stort julfirande och paketöppning. Mitt hus har sett lite tomt ut när det kom till juldekoration men maken och jag gjorde ett ryck när vi kom till världens mysigaste butik häromdagen. Jag hann även göra en trip till panduro innan helgen så jag visste att jag hade gott om utrustning

Ingen jul utan pyssel och i fredags så satte jag mig med julmusik och började med pyssel del nr 1. Dekorera julgranskulor. Här är ett exempel på resultatet på min julgranskreation. Jag måste erkänna att jag blev riktigt nöjd.

På lördagen var det dags för del två. En gåva är inte mer en dess presentation och jag tar det här med paketinslagning på allra största allvar. Varje paket får ta sin lilla tid men ni måste erkänna att resultatet blev bättre än förväntat.

Julgranen blev utan glitter i år, tyckte att den såg väldigt tacky ut med för mycket krimkrams så jag satsade på ljus och en massa kulor i rött, vitt och guld. Mer behövdes inte i min gran i år. Ni ser här en del av min inredning också, trots att huset går i orange och brunt med det röda passade bara in eller så är jag färgblind. Men med lampan släkt vem ser skillnaden. ;o)

Brudfotot är även uppe nu bakom trädet, nu ser man vem som bor här hahahah. Saknas några julklappar men det kommer mera.

Här är en liten bild av vår öppna spis och baren. Imorgon kommer hela baren vara full av julmat och ännu mer julmat. Vi har gjort egen sill och den vodka gravad lax (ni förstår att den laxen får jag vara utan)

Här är vårt vackra matbord full av frukt som hör julen till. Mer dukar och tre roliga tomtefigurer som vi båda kännde att vi bara var tvugna att ha för dom var så söta. Nu gäller det att hålla katterna borta från bordet.

Glittret såg hemskt ut på granen och hamnade på trappen istället… Hade varit snyggare om det varit grönt men jag sparar det till nästa år.

Kissarna tycker att granen är spännande särskillt när jag sitter på golvet. I julklapp blev det en juldusch och en rejäl borstning sen har de fått en ny liggplats i rotting. Vad mer kan en lycklig kisse behöva.

Nu kan jag meddela att julen även hitta till vårt hus och avslutar mitt inlägg med att önska er alla EN RIKTIGT GOD JUL

9 thoughts on “Afrikanskan öppnar sitt hem för julen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s