Afrikanskan börjar få panik nu.


Illa illa, så mår jag ännu en dag. Magen är orolig och aptiten vägrar infinna sig. Jag var och tränade igår och idag känner jag verkligen av träningsverken från planeten mars. Skönt med smärta.

Men det är inte det som gör mig panik slagen, nu har jag äntligen gått in i den fasen där jag sakta men säkert ska gå upp i vikt, följande saker har skett, jag har klart fått större bröst och nog är det en liten bula trots allt. Men det här med min aptit har gjort oss lite oroliga. Jag vägde mig och fick nästa chock. Visst har jag lagt på mig men min egen kropp tar inte upp näringen så min unge suger musten ur mig. Den får i sig allting men jag tynar bort och kilona börjar rasa. Så jag mår illa hela tiden, är yr, har en konstant sur smak i munnen och känner mig allmänt spyfärdig. Så vad gör man. Vi har köpt allt som jag kan tänkas bli sugen på, från oxfile till munkar men NADA. Tvärstopp vill bara krypa ner och sova, vill inte gå ut. Surfar runt för att se om det står något om detta men nej alla siter säger i 15 ska du må jätte bra. Jag kanske börjar bli magsjuk helt enkelt.  Men det har jag redan varit, inte sugen på att bli det igen.

ORKAR INTE MED DET HÄR…. Vill nu bara slippa känna mig halv sjuk. En dag bara är allt jag begär. Det roliga är att kissarna känner alltid när jag är lite sjuk så de kommer och lägger sig i närheten och kurrar så där betryggande som bara katter kan.

Nu ska jag försöka sova, hoppas det går bättre än igår.

3 thoughts on “Afrikanskan börjar få panik nu.

  1. Oj vad jobbigt! En väninna till mig har haft liknande graviditeter där illamåendet och “hängigheten” inte slutat i vecka 15 utan hållit i sig så länge att hon fått vara sjukskriven. Vill inte skrämmas men har du otur är du “en på hundra” som mår illa hela graviditeten igenom…

    1. var just hos min barnmorska och min järnhalt har sjunkit ännu mer. Så maken har nu gjort upp en plan på hur han ska se till att få upp nivåerna igen…. Ska bli spännande

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s