Så var man hemma igen (Afrikanskan)


Ja det är bara att inse att min kropp inte är min längre och att energin inte är som den var förr. Jag är helt slut, mådde så illa igår att när jag vaknade imorse så insåg jag att det var bara att lägga sig igen och sova. Jag orkar inte må dåligt hela tiden. Den delen såg var det ingen som berättade för mig om. Jag trodde att man blir med barn, mår lite illa tre månader och sedan var det bara en dans på rosor men oj så fel jag hade. Illa, yr, allmänt orolig och allt annat. Nej nu får det vara nog, jag vill inte bara må illa hela tiden.

6 thoughts on “Så var man hemma igen (Afrikanskan)

  1. ne vi har inte alls gått i de tankarna och det mesta beroro nog på pengar, då i de flesta länder kostar det runt 2500 tusen och det är en rund summa vi inte har, jag tog upp ämnet mest för jag var nyfiken på vad folk tyckte… ne jag kan förstår dina känslor, man måst enog till fullo förstå glädjen över ett barn och samtidigt sorgen över att inte ha några

  2. ne det är ingen som vet hur vi har det förutom de som sitter i samma båt som vi , livet är ju komplicerad på många sätt och detta är en av de svåraste sakerna som kunnde ha hämt mig/oss, vi har väl plan b vi med, de 4 embros vi har få ju chans i min kropp och skulle det ändå inte funka så adopterar vi ju så barn kommer vi ju få på ett eller annat sätt frågan är bara hur exakt och när =)

    1. är inte det dyrare att adoptera än att skaffa surogat utomlands. Läste någonstans att en adoption kostar runt 135000 kr Tok för mycket tycker jag personligen men det är väl en massa kostnader involverad.

  3. Tack för din utförliga kommentar…och jag håller med dig! Jag har inte läst så många kommentarer eller förolämpningar “Hon” kluddat ner hos Anna. Otroligt korkat sagt det där om oäkting. Jag tror inte att hon är så gammal som hon sagt, enligt min åsikt skulle hon vara mogen nog att tänka sig för.Hon ändrar troligtvis sin uppfattning när hon blir äldre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s