Nu är jag less (Afrikanskan)


Det finns en del bloggare som försöker skapa sig ett namn genom att skriva nervärderande saker och allmänt provocera. Jag måste erkänna att även jag har trillat dit några gånger då det har kokat inom mig. Men nu inser jag vad som är fel med hela ekvationen och jag har hittat en lösning. SLUTA LÄSA DERAS BLOGGAR. Jag saknar en block funktion på AB. För ibland ser man en rubrik och går in för att se att man har hamnat på dessa idioters sida och då ökar man deras ego. De sitter där och tittar på sina statistik och tänker hur många kommentarer får jag idag. Skiter fullständigt i om kommentarerna är possitiva eller ej men att få några är det viktiga. All reklam är bra reklam är mentaliteten hos dessa små människor. Så snälla ni som har alla skruvar kvar ge inte dom mer av er tid och energi. Ignorera deras bloggar så märker dom snart hur ointressanta de är. Annars sjunker man er till deras nivå, det går ändå inte att diskutera med någon med ett IQ lägre än en fiskmås.

Jag önskar bara att AB hade en blogg funktion så man kan undvika att hamna på deras bloggar för jag vill inte bidra till att de ska få fler läsare i sin statistik det är bara mer krut på elden och det vill vi inte vara med om.

Till er mina kära favoriter, ni som gör att jag får inget gjort på dagarna för att jag troget måste läsa allt ni skriver önskar jag er en fantastisk helg. Nu ska jag och bebben som äter mig inifrån gå på middag med maken.

Kram och puss

2 thoughts on “Nu är jag less (Afrikanskan)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s