Stackars er, hur ska livet kunna gå vidare nu? (Afrikanskan)


Ja dags för uppror, detta är inte ok. Hur ska många av er klara er när ni inte kan se om någon har brytt sig om att läsa ert senaste inlägg. Hur ska ni klara er utan statistiken på att så många vid följande tider varit inne på er sida. Herre gud hur ska det gå när det står 0 sidovisningar de senaste 24 timmarna. Detta är totalt oacceptabelt och hur kan AB tro att ni ska orka blogga vidare när det enda ni tänker på är att ni har inte fått er dagliga dos av bekräftelse…….

SKAFFA ETT LIV. Känns som att man inte har något att skriva om längre om ens inlägg i flera dagar handlar om att ingen har varit inne på er sida. Finns viktigare saker i livet än detta och jag tror att era liv är mer intressanta än antalet som besökt er sida just för dagen ELLER?

Jag kanske har fel. Nu ska jag till en mysig herrgård vid vattnet och avnjuta en trevlig måltid med min man…. Ni andra kan ju fortsätta bevaka statistiken över hur många som besökt er sida dagen till ära.

När det kommer till AB så har jag en bra kontakt på ett IT bolag som kan lösa problemet inom några dagar.

9 thoughts on “Stackars er, hur ska livet kunna gå vidare nu? (Afrikanskan)

    1. Vissa har gjort bloggen till hela sitt liv och får inte deras inlägg en kommentar ja då kommenterar dom själva… FYNDIGT

  1. Dagen största I-landsproblem! Haha.. Visst kan jag förstå om folk tycker det är mer pushande att skriva om de vet att någon läser, vissa bloggar väl mer för att få lite bekräftelse än som mig, få skriva av sig. Han en liten livsdagbok som man kan se tillbaka på. Jag tycker ju i det läget att det är jobbigare med de som inte svara på ens kommentarer hos dem. Jag kollar aldrig mina sidvisningar och hade inte ens koll på att de stod på noll förrens en annan bloggare påpekade det för mig.. och då tänkte jag i mitt tysta inre. “Ja, och”

    1. Samma här, fattade först inte det där med sidvisningar förräns fler och fler skrev om det och då tänkte jag. Skaffa ett liv.Sen ska vi inte glömma om alla som skriver om en bloggare för att de vill att folk ska skita i dennes åsikter och drar folk till sin blogg genom att namne den tänkte bloggaren. SVAGT. Nu ska jag se skräckfilm.

    1. Vi kommer väl se en artikel i AB snart om stora protester på stan då folk inte kan se hur många som besökt deras blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s