JAG ÄLSKAR MIN CHEF (Afrikanskan)


Jepp det är sant jag älskar min chef för han är BÄST.

Lite bakgrund till min tjänst, jag jobbar som nordisk vd assistent till en man i 40 års åldern med världens underbaraste fru och två söta söner sen 2006. Detta är ett stort Amerikanskt private equity bolag och vi har nu 7 kontor i Europa. Med jämna mellanrum får jag hela Europeiska vd gruppen hit och är då allas assistent för en dag.. Brukar råda kaos då med tanke på att vi annars är 4 personer på mitt kontor. Mitt jobb innebär förutom att hålla koll på hans agenda även jobba som kontors chef där jag sköter inredning mm samt planera allt som rör vårt kontor. Förutom detta så äger vi en massa dotterbolag till våra fastigheter vars ekonomi jag sköter i form av betalningar av samtliga fakturor mm. Många bollar i luften och jag älskar det.

Här kommer en lista över varför min chef är så bra.

1. Han är alltid glad och ler, pratar mer än gärna och lyssnar på mina idéer titt som tätt även om de inte är så viktiga i hans värld men de är viktiga för mig så då tar han av sin tid.

2. När jag berättade att jag var gravid så fick jag veta att han tyckte att jag skulle vara ledig och njuta av denna tid, att jag ska stanna hemma dom dagar jag känner att jag inte orkar och att fokus ska ligga på mitt och barnets välbefinnande.

3. Företaget ökade min lön så nu har jag råd att vara mammaledig hela tiden utan att det kommer att kännas så hårt i plånboken.

4. Vi ska åka till alperna om en vecka och vi skulle åka buss tre timmar från flygplatsen men min chef skulle åka helicopter med dom andra cheferna. Han ringde mig igår och sa, det blir en lång resa för dig med alla byten och så därför får du min plats på helicoptern… JAG HAR ALDRIG ÅKT HELICOPTER…

5. Han är exremt rak i sin kommunikation och säger till på en gång om det är något han ogillar på samma sätt får man beröm om man har gjort något extra bra.

6. Jag har sagt att jag vill jobba mer inom vår fastighetsdel och nu fick jag veta att efter min mammaledighet så är det dit jag kommer att lotsas in så jag kan fokusera mer och lära mig det jag behöver kunna och därmed klättra i tjänst.

Jag kommer aldrig sluta på detta företag.

4 thoughts on “JAG ÄLSKAR MIN CHEF (Afrikanskan)

  1. Tack för din kommentar. Skönt med folk som vill muntra upp en. Tyvärr fungerar det inte alltid så bra. Och jag har varit i sjuksvängen hela mitt vuxna liv så jag har alrig arbetat “på riktigt” och det är inte helt lätt att njuta av ledigheten då. Eller så njuter man för mycket… Och jag har inga barn heller. Bara en liten kille som jag är barnvakt åt ibland. Tack vare honom så får jag känna mig behövd och det är jag tacksam för. Just nu står han bredvid mig och vill ha min upmärksamhet…Kram!

    1. Sant, men nu känner har jag lärt känna hans fru och han känner min make plus var med på mitt bröllop. Jag jobbar som en idiot och är en sådan som måste överprestera hela tiden. Han ser att jag alltid ger 100 på jobbet och jag tycker att fler chefer borde belöna ambitiös personal. Vårt företag är sådan, om du sliter så får du tillbaka det dubbla, men om du slappar så åker du ut på dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s