Jag trodde aldrig att denna dag skulle komma (Afrikansknan)


Men nu kryper den sakta men säkert fram…. Dagen D då jag tappade fotfästen och blev en av dom… Dom som jag avskyr och inte förstår mig på det minsta lilla men nu är jag där… En av dom där stackare som är så otrygga i sig själva att de börjar kväva sin partner.

Jag har haft otrogna pojkvänner tidigare men trots detta så har jag inte blivit svartsjuk för jag har vetat att de har inte varit otrogna för att jag inte räckt till utan för att de var svinaktiga män helt enkelt som inte vågat ta steget ur en relation.

Men sen jag blev gravid är jag som Dr Jekyll och Mr Hide. Fattar ingenting, jag och min man har haft ett väldigt öppet förhållande där vi har pratat om allting. Inkl fantasier mm. Vi har gått in i förhållandet med vetskapen om vem den andra är och vad de har haft för sig.. Jag måste erkänna att min man inte är en gammal körgosse direkt men han har ej heller gett mig en enda anledning att tvivla på honom under hela vår relation… Men på sista tiden tänker jag tankar som att gå igenom hans mobil och kolla hans mail.. JAG….. NEJ NEJ NEJ… Jag får panik. Vill inte vara sån men av någon anledning är jag helt galen och MIN MIN MIN mentaliteten är enorm. Oro att bli lämnad när man är högravid är inte så sen att göra sig påmind.. Han fattar inte detta och häromdagen säger han, jag lovar att inte lämna dig så länge du är gravid… HAHAHA. SKITKUL. Han har inte fattat att ett monster är på intågande och sådanna skämt gör inte situationen bätte. Min hjärna säger sluta vara så korkad du ni har för fan precis gift er och så kul som ni har nu har ni aldrig haft ändå växer oron i takt med att min mage växer..

Hur fan ska jag komma ur denna onda cirkel. Jag har berättat för min man om min nojja, oro och han säger bara, lägg av. Du vet att jag ska ingenstans men ändå är jag helt störd. USH hoppas jag inte förstår något nu, det är hela 6 månader kvar innan jag kan börja bli normal igen, hoppas han orkar.

Hjälp, finns någon teknik jag kan använda eller något.

10 thoughts on “Jag trodde aldrig att denna dag skulle komma (Afrikansknan)

  1. Ojojoj. Viss svartsjuka är väl ok, fa när du är gravid och vill ha en far till ditt barn. men för långt får det inte gå – då mår alla jävligt dåligt. Man kan ju inte äga en människa, men barn skapar ju nya band i en relation. Gör som du gör, snacka om det. Du känner ju dig själv, visst?

  2. Det du nu känner är djupt mänskligt och fint.Du känner att ni hör ihop på riktigt och vill att det ska fortsätta så. Han behöver förstå och ge dig trygghet. Du behöver lita på och visa förtroende.Känslorna är normala och djupt mänskliga. Bli vän med dem och bejaka att du älskar din man, ert barn och er familj.Detta är en mognadsprocess som långt ifrån alla här på bloggen ännu har förstått.*kram*

    1. Ja du jag som normalt har svar på mycket men ibland så ser man inte skogen för alla träden. Jag har nu tänkt ut en ny strategi. Aktivitet med min man och njuta av vår tid tillsammans. Men det blir inte bättre när man vissa dagar är anti hela grejjen. Men som sagt jag är bara 29 år så nog är det mognad kvar hos mig också om det är learning by doing som gäller.

    1. Jag ska väl klubba ner karl och slänga honom över axeln och ta med honom hem, låsa dörren och komma ut 6 månader senare… Helt ärligt jag går igenom värsta processen medans han går inte igenom så mycket eller rättare sagt inget alls vilkett gör att han kommer tycka att jag är helt knäpp.

  3. Svartsjuka är ett jobbigt tillstånd. Jag hade all anledning att vara svartsjuk från början i vårt förhållande, då min man är mycket yngre än mig. Men jag sa till mig själv…funkar det så funkar det, och ha de bra så länge som det går. Men det visade sig senare att min make blev sååå svartsjuk, för jag aldrig var det!! Så liiite svartsjuka är nog bra men HUR mycket måste nog vara från tillfälle till tillfälle. Och är du gravid har du all rätt att släppa fram VARENDA känsla du har, och slå gubben i huvve om han inte förstår humöret på en gravid kvinna! *L*Kramiz

  4. Jag vill nog inte ge efter för jag vet att det är fortfarande svårt för honom att förstå att jag faktiskt har en bebis därinne för magen är inte så stor ännu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s