Dagens vackraste möbel (Afrikanskan)


Nu är jag i fullfärd med att tänka på inredning till vårt sovrum som skall bli kombinerat vårt och babyns rum. Så jag ska nog köpa nya sängkläder och sedan sy babyns sängkläder så hela rummet går ihop liksom. Men en sak är jag helt säker på, jag ska ha en gungstol. Det har jag alltid haft i mina tankar, sitta där med min lilla bebis och vagga denna till söms. Då jag (om allt går vägen) ska föda till sommaren har vi ett uterum som är inglasat, detta rum ska inredas med hög mysfaktor för sommarens alla kvällar.  Häromdagen hittade jag denna fantastiska stol på blocket och jag bara måste ha den. Lite sliten är den vid armstödet men de ökar ju bara charmen.

Jag är helt förälskad i denna.

Vårt sovrum ska inredas i brunt, beige och vitt med inslag av guld. Tror att det kommer att kännas lyxigt där inne. Vi ska köpa en ny säng vilkett är perfekt för då kan vi köpa spjälsängen samtidigt…. Tur att jag har 5 månader på mig att planera och färdigställa.

2 thoughts on “Dagens vackraste möbel (Afrikanskan)

  1. Nä…nu blir jag sugen på en bebis, eller mera sugen kanske jag ska säga…..Det finns inget roligare än att förbereda ankomsten av sitt barn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s