Lugna favoriter (Afrikanskan)


Ibland så tror blir även jag lite spoked. Sitter och lyssnar på radion och helt plötsligt så spelas låtarna vi valde till bröllopet i rad, en efter en… Jag som satt och var halft nedstämd för min eviga gravid migrän….

Det är svårt att vara glad när man mår pyton, och idag är en sådan dag som är extra jobbigt. Men känns som alla mina vänner har fått denna vibb för jag har fått söta mail och samtal från gamla vänner och då är det svårt att inte sitta med ett leende över ansiktet. Men det är svårt att vara kaxig en dag som denna.

Sen måste jag sluta sidor på nätet med information om allt som kan gå fel med en graviditet för jag är helt nojjig nu. Kan inte slappna av, läste en blogg häromdagen som lämnade så mycket sorg i mitt hjärta att jag inte kunnat släppa hennes inlägg. Har funderat flera ggr på hur jag skulle känna om det gick åt skogen men man vet inte förrän man är där antar jag och med lite tur så slipper jag veta det.

8 thoughts on “Lugna favoriter (Afrikanskan)

  1. Hur långt är du gången nu? Tycker ju att du snart borde börja må lite bättre… nervositet kan påverka ganska mycket hur man mår…även stress!Med mitt första barn mådde jag urdåligt hela graviditeten, jag jobbade fram tills det var två veckor kvar och hela tiden varje dag mådde jag illa… sen de sista två veckorna då jag var hemma vände det och jag mådde hur bra som helst. Sen när jag blev gravid andra gången så var det likadant men då stressade jag av med en gång och fick en bra graviditet.Annars brukar det ju också vara så att kvinnor ofta mår mycket sämre om de är gravida med en pojke… 😉

  2. Jag är i slutet av vecka 16 börjar vecka 17 på lördag. Men jag mår ju dåligt hela tiden, är liksom inte helt frisk och idag har det varit en konstig känsla i magen, käns som en knut och som om det bubblar liksom, tror att jag känner barnet första gången men jag blir ju bara nojjig. Har ett extremt lugnt jobb, hinner med mycket utan att stressa men jag kanske ska sluta tänka på att jag är gravid och vara glad att så länge jag känner något så är allt som det ska vara.

    1. Jag håller tummarna och ber en bön.. Många tror att det blir en kille det vi får se. Bara barnet är friskt så är jag nöjd.

  3. Det kommer att gå bra… :-)Förstår att det är lätt att bli nojjig, med första barnet och alla förväntningar du har. Önskar dig allt det bästa med en förstående man och mycket kärlek!*kram*

    1. Jag vill inte vara en gnällapa men FAAAAN vad svårt det är. Känner mig som en slagen kämpe. Ska nog stanna hemma imorgon och hm.. SOVA

  4. Är du inte sjukskriven? I annat fall, det borde du bli om du mår dåligt!!! Då slipper du jobbstressen och kan ägna dagarna till skumbad, lugna långpromenader och att sova…..det gjorde jag de sista 5 månaderna av min första graviditet!

    1. Nej sjukskriven är inte aktuellt. Jag vill inte sitta hemma hela dagarna resten av min graviditet, skulle bli knäpp av att bara gå omkring utan något att göra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s