Snart är det avresa (Afrikanskan)


Jag älskar att resa men har inte mått som en gudinna de senaste gångerna så vi får väl se. Men om två dagar ska jag åka till Val disere. Ska bli himla kul, lite jobbigt med stormen men hoppas den har avtagit på söndag. Man är lite flygrädd trots allt.

Vi åker på söndag och kommer hem på torsdag kväll och ska bo på detta fantastiska hotell http://www.hotel-les-barmes.com/. Ska bli grymt skönt och kul att träffa kollegorna igen från dom andra kontoren. Förra året var på Chourcheval och där lärde jag mig åka skidor. Men det blir inga skidor för mig i år utan det blir spa behandlingar. Jag ser framemot att vara i snön, den har jag saknat i år. Men jag kommer att återkomma med bilder, hoppas hotellet är lika fint som det ser ut på bilden.

Nu ska jag äta min Hawaii med extra ananas.. Mums

4 thoughts on “Snart är det avresa (Afrikanskan)

    1. Tack, ja hur annars ska man njuta av en pizza. Däremot så hatar jag när de har bananer och jordnötter på den, det blir för mycket helt enkelt.

    1. Jag jobbar på ett amerikanskt fondbolag och som tur är så ligger vårt europeiska huvudkontor i Frankrike. Hade det varit i Sverige så hade vi nog åkt till Åre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s