Den gångna veckan (Afrikanskan)


Jepp så var man åter igen i denna fantastiska vardag…

Söndagen den 20 åkte vi till Alperna med jobbet.  Vårt plan vart försenad så vi missade det anslutande planet och därmed även helicopter färden till hotellet. Istället för att vara på hotellet kl 16.00 var man framme först vid 21:00.

Trött och sliten fick jag kliva in i detta underbara rum. Stort med världens skönaste säng.

På morgonen öppnade jag gardinerna och möttes av denna utsikt. Då glömde man snabbt bort den jobbiga resan.

Till lunch åkte jag upp till bergen för att avnjuta en trevlig lunch med mina kollegor, jag ville ha biff men då kyparn meddelade att de inte kunde göra den welldone så föreslog han fisken… Hur mycket matlust skulle du ha kvar om du fick detta på din tallrik? Bon apetit.

Hade det inte varit för det fantastiska vädret och denna underbara miljön hade jag nog gnällt klart mycket mer. Mina kollegor visade hur jag skulla attackera min fisk och jag blev glatt överraskad när den visade sig smaka gudomligt.

På vägen tillbaka tyckte min kollega att vi skulle ta en genväg, jag hade inga skidbyxor på mig och jag är glad att jag lät henne gå först för det var VÄLDIGT mycket snö… HÖG mysfaktor.

På kvällarna satt vi och minglade på hotellet, de fick bubbel och jag fick fruktdrinkar. Middag vi åt denna kväll föll inte mig i smaken då jag inte är en skaldjurs människa men de andra verkade njua av måltiden.

Kvällen efter var vi och åt fondue, eller dom i varje fall, jag får inte komma i närheten av opastöriserade mjölprodukter så jag fick äta en god köttbit med potatisgratäng. Jag måste dock erkänna att jag smaka lite grann.

Så vackert och jag är grymt tacksam över att jag har ett jobb som ger mig möjligheten att besöka dessa vackra platser.

Maken och jag firade 2 år under tiden jag var borta så vi bestämde oss för att fira detta den 26:e istället när jag kom hem. Vi hade fått i bröllopsgåva en helkväll på operakällaren så vi bokade en natt på Scandic Anglais. Det var en grymt härlig helg och ett perfekt avslut på händelsrik vecka där jag fick kvalitetstid med min man.

Här är kvällen nästan slut, vi har ätit i 3 timmar, pratat massor, skrattar och njutit av varandra. Nu ska vi till hotellet och fortsätta med firandet av det som gör livet värt att leva, AMORE. Man kan nästa se den lilla kulan och det bästa med hela veckan är att bebisen har ÄNTLIGEN BÖRJAT SPARKA.

Få se vad denna vecka har att erbjuda.

4 thoughts on “Den gångna veckan (Afrikanskan)

  1. Låter som en underbar vecka!! Vad vacker du är!! Visst är det fantastiskt när bebisen sparkar….det är så underbart! Åhh, alperna, jag älskar dem!

    1. Tack, jag måste erkänna att jag känner mig inte alltid så het nu förtiden men sen får man en liten rörelse och det känns underbart att kroppen inte är som den var innan.

  2. Vad underbara bilder!! Och du klär verkligen i att vara gravid. Vet att du känt dig lite hängig och risig, men av det syns inte ett skvatt på dessa bilder. Du ser ut att vara skapad för att vara gravid *L*

    1. Ah gör jag… Jag måste erkänna att på sista tiden börjar jag må bättre och med det är jag mer lugn… Det gröna monstret är tillbaka i sin garderob. Nu håller vi tummarna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s