Ensam på jobbet (Afrikanskan)


Jag har så mycket att göra men orkar helt ärligt inte.

Jag är ensam på kontoret idag, några är i Danmark och en är i Jönköping. Fick just mail från chefen att det ska anställas 3 personer till så jag ska börja flytta runt möbler härinna nu medans jag är ensam och passa på.

Fan vad kul ändå att det ska komma nytt blod. En tjej till skulle inte skada men jag ska iväg lagom innan personerna kommer hit.

Ont i magen har jag också, maken gjorde fläskpannkaka häromdagen och eftersom jag gillar äpplen så överraskade han mig med att lägga lite äpplen överst… Synd för honom så visste han inte att på sista tiden klarar inte jag av äpplen och jag får kramper och världens gaser. Jag ville inte klaga utan mumsade i mig glatt den maten som serverades för att nu efteråt lida av världens magverk. 

Men men jag har ju hälsan i varje fall.

Nu ska jag vrida upp musiken till max, betala räkningar och sedan ta tag i allt som ska göras.

4 thoughts on “Ensam på jobbet (Afrikanskan)

  1. Hejsan vännen… :-)Vet att du är bizzy, bizzy men har ändå en fråga till dig.Som du kanske sett, skriver jag just nu på en bok och skulle värdesätta mycket om du har lust att vara bollplank och kommentera mina texter och ge goda råd.Om du har tid och lust med detta så maila mig på…fredrikrenstrom@yahoo.se… så kommer det lite texter efterhand. Har du inte tid så förstår jag det också.*kram*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s