Vad attraherar dig hos den motsatta könet?


Det här med attraktion är en konstig grej och vi alla dras till olika saker. Nu är jag lite nyfiken på om det verkligen är ett sexpack eller en ordentlig hylla som avgör hela grejjen eller om det så att folk drar faktiskt till andra saker. Ge mig dina tre absoluta måsten för att det ska tända till.

I mitt fall så vet jag precis vad som jag finner är sexigast på en man.

Händer dom ska vara manliga, lena, korta naglar och helt rena. Killar med trasiga nagelband, nagelbitare mm gör sig icke besvär. Fy vad avtändande. Om han tar hand om hygenen på sina händer så tar han hand om andra områden med samma vördnad också ;o).

Baksidan av låren samt rumpan… Finns inget snyggare än en killa i tajta boxer och som har ett par snygga lår och rumpa. Min man behöver inte lägga tid på förspel, bara gå förbi mig i sina boxer så är det klart.

Profilen inkl axeln, du vet den profilen du ser när du gosar in vid hans kind och drar in hans doft… Något sexigare finns inte. Jag brukar krypa ner i hans famn när vi sitter i soffan och gå loss på hans nacke och kind… I varje fall tills han ger med sig och det tar inte lång tid hahahah.

 

31 thoughts on “Vad attraherar dig hos den motsatta könet?

 1. Händerna, ögonen och orden…Sen måste personen vara fräsch, förståss. Inte tycka synd om sej själv, bitter och självömkande…hoppsan! Det blev lite för mycket.

  1. Barnlös måste jag erkänna är ett måste. Men det är för att jag är ett stort ego med svartsjuke problem hahahaha och pengar på banken skadar inte, han måste kunna betala sin del av utgifterna,

 2. En fin hy tappar jag andan av! Snygg mage är ett måste. Sött ansikte, bullshit att en tjej klarar sig på en snygg kropp!Stora bröst, tajt rumpa och det där vanliga är det klart man reagerar på. Men viktigast är där uppe!

  1. Ja men innan hon öppnar munnen så måste det finnas något som får dig att stanna tills dess att hon har gjort det.

  1. Han ska ha ett utseende som lockar och en hjärna som väcker ditt intresse med det är hans hjärta som håller dig kvar.

 3. Humor, hjärna och lagomt självförtroende. Fysiskt gillar jag händer, leende och de där groparna som (förhoppningsvis) finns ovanför rumpan. Fast det där betyder ingenting utan de tre första sakerna.

  1. Person som saknar självkänsla är ju big no no. Spelar ingen roll hur snygg han är. En balans är ju alltid a och o men det är för att du ska stanna längre.

 4. Ett par ögon med djup och sug – svårt att förklara i ord men när det räcker att han tittar på en för att man ska drunka i hans ögon.En röst som är djup och manlig – en röst som gör att man verkligen tror på det han säger och känner sig trygg.En greppvänlig rumpa är aldrig fel :)Sen gillar jag när killen har starka armar så man verkligen känner sig liten när man ligger i hans famn, men det får inte vara så musklade att man ser ådror för sånt äcklar mig *S*

  1. Jag förstår precis. En blick som suger fast dig och du kan offra allt på en sekund bara en en sekund med denna man. Det är sällan man får den dragningen men när den väl kommer så har man inte en chans.

 5. Hans godhet. Idag måste jag säga hans godhet, i kombination med ett hyffsat utseende. Han behöver inte vara snygg, men att han sköter sig, och inte är fet är viktigt. Men ett stort hjärta, stor empati, känsla för lojalitet, mildhet får mitt hjärta att smälta.För några år sedan fanns en sådan man, han var väldigt kär i mig, men då var jag så ytlig att jag inte kunde för att han var överviktig, allt annat stämde. Skulle nog tagit honom istället för mannen som är vältränad och snygg och som jag nu ska skiljas ifrån :).

  1. Vi måste tyvärr uppleva det dåliga innan vi kan uppskatta det som är bra. Det är lättare att få en överviktig att gå ner i vikt än att ge en snygg person ett hjärta.

 6. En intressant personlighet trumfar över utseende och kåthet. Finns personligheten finns förutsättningar för en spännande framtid tillsammans. En knullkompis behöver inte vara mer än just ändamålsenlig men en intressant personlighet har mer än en orgasm att erbjuda.

  1. Börje… Du tar livet på för stort allvar. Attraktion och livslång relation är två olika saker. Det finns saker som öppnar en dörr för att du ska vilja lära känna denna person för att se vad som finns innanför skalet. Annars kan ju alla vara med alla. Det finns alltid någon som skickar den där extra signalen som får dig att fastna.

 7. Nix! Kan jag inte notera personligheten finns ingen dörr! Det är den som avgör om jag ska bli intresserad. Schyssta rattar och det andra sexattributen står sig inte länge.Jag har också varit ung dum och kåt en gång i tiden men jag har lärt av misstagen. Jag lägger inte energi på one-night-stand längre även om de möjligheterna finns i överflöd också för 60+are. Det de ger gör jag bättre själv.

  1. Ah jag förstår, du är inte för allvarlig men väldigt djup. Eloge för det, men så blir man efter erfarenhet.

  1. Tror inte att man kan se det där svart eller vitt. Om jag skulle ha två lika bra killar att välja mellan så skulle jag välje den utan barn. Detta för att jag själv inte har barn och vill uppleva första gången känslan med någon. Egocentriskt JA men mitt val. Sen när jag väl får barn och fattar vad det innebär att ha barn så kommer jag med största sannolikhet ändra min inställning.

 8. Ögon älskar jag, att förlora mig i ett par vackra ögon *mums* Sen är kroppen riktigt viktig för mig, vill att han ska vara vältränad. =) Sen har längden faktiskt oxå betydelse för mig, måste va längre än mig 🙂

  1. Jag vill att min kille ska vara längre mot mig även om jag har höga klackar. Tror att man vill känna att en man är en man och det krävs olika saker för att man ska infinna den känslan.

 9. Var tillsammans med en kille som tonåringen som var huvudet kortare än mig…vi skämdes väldigt mycket när vi var ute och folk hade kul åt oss….vi gick helst inte brevid varandra när vi var ute. Å andra sidan så ägnade vi oss mest åt att sitta och hångla timmar varje dag, så vi hade inget annat utbyte av varandra.Hans tjeje efter mig var kort som sjutton och killen efter honom var väldigt lång…:)!

 10. åh, den här är lätt:HÄNDER, lena, rena, lite grova.. för man vet vad de kan åstadkomma :)LÄPPAR, lite lagom fylliga och breda.. för man vet vad de kan åstadkomma.. igen..THE ASS: Ja.. jag vill bara greppa tag på en lagom vältränad rumpa i ett par snygga jeans. SQUEEEEZE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s