Helt ärligt skulle du vilja gifta dig med en oskuld (Afrikanskan)


Det snackas mycket om oskulder hit och dit, finns knappt sådanna kvar i vårt avlånga land. Känns som att åldern för debuten går längre och längre ner och att det här med sex är mer vardagsmat än något fint.

Men om man nu vill spara sig och invänta den rätta så är sannolikheten för att den rätta också har väntat ganska liten. Jag skulle kunna tänka mig att en sådan relation skulle fungera om båda var oskulder. Men om den ena har provkört ett par modeller och den andra aldrig en provsuttits. Hur blir det i längden?

Personligen skulle jag aldrig bli tillsammans med en oskuld. Mer än något så tror jag helt ärligt att killar behöver leka av sig. En kille kan ha sex för sexets skulle men en tjej det tvivlar jag starkt på. Nu är det många där ute som inte håller med mig men granska er riktigt noga. Jag har aldrig varit med någon bara för att och oftast när man resonerar så utgår man ifrån sig själv. Om min man hade varit oskuld när vi träffades så skulle jag alltid undra om han inte vill testa annat. Jag minns min första pojkvän, efter ett tag så blev man nyfiken på vad som finns på andra sidan. Det var inget fel på hans prestation men man kan inte låta bli att undra. Jag har en vänninna som varit med bara sin man i 13 år, och de är fortfarande grymt förälskade i varandra. Jag blir imponerad för hon säger att hon skulle aldrig låta en annan man ta i henne. Bara tanken ger henne kalla kårar.

Nu när man vet att hm det blir inte bättre än av man gör det till så vet man att det är inte antalet partners utan kvaliten av de få. Eller har jag fel?

10 thoughts on “Helt ärligt skulle du vilja gifta dig med en oskuld (Afrikanskan)

  1. Visst skulle jag kunna gifta mig med en oskuld men då skulle jag även förvänta mig att han skulle ha erfarenhet för att kunna tillfredsställa mig. Så, en utopi helt klart 🙂

  2. Jag håller med dig där, är både oskulder så funkar det ju säkert, då vet man inte hur det ska va liksom. Men nej, om den ena är oskuld o inte den andra.. Nja det har jag väldigt svårt att tänka mig. Personligen vill jag ju att han ska vara erfaren 😉

  3. Jag tror det skulle fungera. Man börjar äl inte att jämföra sina sexuella erfarenheter innan man börjar tycka om/älska en person. Utan då gäller det vi/nu och framåt. Så tror jag i alla fall. I höst har vi varit gifta i 39 år.Och jag kan säga att även om jag inte var oskuld så bra nära. Nu var ju inte heller något proffs, men mer erfaren än jag.

    1. 39 ÅR, GRATTIS, underbart att höra att det finns hopp kvar därute för oss nybörjare att det faktiskt kan hålla hela vägen. Jag brukar säga att det är först efter äktenskapet som man måste börja kämpa, varje dag för varandra. Då har man en chans oskuld eller ej.

  4. om jag utgår från mig själv skulle jag säga att tjejer har stora behov av att leka av sig oxå… jag menar… det är vår uppgift i evolutionen att hitta bästa generna… Då är det väl bra att provsmaka sig fram. *L*

    1. jag vet inte om jag köper det där med att tjejer behöver leka av sig. För oss är sex oftast så mycket mer än den fysiska akten och vi sniffar ju oss fram till dom perfekta generna ;o)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s