Vad är den finaste kommentaren du någonsin fått ? (Afrikanskan)


I Sverige är vi dåliga på att ge varandra komplimanger och när man väl får en så blir man lite ställd. Men hur är det på komplimangfronten, vad säger människorna därute och har du någonsin fått en komplimang som har tagit hårt och rotat sig inne i ditt innersta?

Jag har två som jag bär med mig genom livet: En gammal flört som var en riktigt casanova, vi hade dejtat lite och vi insåg att hm vi kanske inte är ämnade för varandra. Hans kommentar var…. Du är några år för tidigt, jag är inte redo ännu, du är en sådan tjej man gifter sig med.

Jepp försök att slå den, vi blev goda vänner och jag såg hans hjärta och plånbok krossas av en golddigger efter en annan och när han väl hade lekt av sig med våpen och kännde sig redo ja men då var jag såklart BORTA. Men komplimangen tog jag med mig. Jag har mentaliteten om du inte inser att jag är värd att satsa på ja då är inte du värd min tid.

Den andra komplimangen är ju fortfarande ganska fräsh i minnet och kommer faktiskt från min make framför altaret: “jag var en vilsen själ innan jag träffade dig, du fick mig att landa”. Jepp den tog, oj vad den tog och ens ego växte ju enormt därav men han fick ju högsta priset också. Mitt hjärta i nöd och lust, jag kan inte ge en finare gåva.

Så finns det är värld av komplimanger där ute eller börjar de bli mer och mer sällsynta i vårt avlånga land. Utomlands så haglar de men då kommer de ofta från någon som ser de ut som de ska äta upp en i vilket sekund som helst. Går man ut så är det sällan någon säger något förrän vid tre när de är aspackade och kommer fram o slänger ur sig faan vad snygg du är. Hur glad blir man då, snarare förolämpad. Prata med mig när du är nykter eller låt bli helt enkelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s