Precis när man gett upp hoppet


Denna vinter har varit klart konstig och full av storm i varje fall på min sida av stan. Men idag kom den, precis när jag började plocka bort vinternkläderna och förbereda mig för sommaren så kom överraskningen. Snön hade inte glömt bort oss, den är bara grymt försenad och nu är det kritvitt idanför min dörr. Helt underbart vackert när detta vita täcke gör sig påmind. Allting känns möjligt och man bryr sig inte om kylan för snön är så vacker. Ska göra änglar i gräsmattan imorgon. Fan vad mysigt, det blir en härlig söndags promenad imorgon.

Som en sen julklapp på posten gjorde den entré. Jag ska sätta mig på altanen och bara njuta av utsikten. Sen ska jag fortsätta titta på Tom Cruis och framtiden i Minority report. Jepp jag är nog en av få som tycker att han är grym oavsett om han tror på utomjordingar eller ej.

4 thoughts on “Precis när man gett upp hoppet

    1. Tack, helt ärligt så känner jag inte igen mig själv riktigt på den bilden. Men den är bra för mitt ego nu när man är ett växande berg.

    1. Oavsett så tillhör han världens sexigaste män, enda från Top Gun tiden. Val kilmer som Icaman var inte heller fel men sen gick han och sparade ut håret och skulle bli bohem…. Nja då kastar även jag in handduken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s