Sveriges vackraste barnvagn (Afrikanskan)


Jag har letat länge, jag hade en vision men trodde inte att jag skulle finna det jag sökte och så vips så landade den i mitt knä. Denna ska min lilla sötnos åka omkring i…. I varje fall om jag får bestämma.

En vacker Inglesina- Classica. Titta på designen och hur vacker den är att titta på.  Rena linjer och gammal stil, handgjord i Italien… Den är sååå vacker så jag dör. Har hittat en återförsäljare så nu ska vi bara bestämma oss.

Liggvagn eller ej. Det har varit intensiva diskussioner och alla säger att man inte ska köpa en liggvagn för det är en dålig investering. Bättre att köpa en sittvagn och sedan låta ungen ligga i den. Men jag tänkte om jag köper en liggvagn så behöver vi inte köpa en resesäng ju. Blir en extra grej att konka på plus att liggvagnar ser ju mer ombonade och mysiga ut och man vill ja att bebisen ska ligga mysigt eller hur.

Den finns i beige också men vi bor i skärgården och vad är mer skärgård än marint tema. Så kära småbarnsföräldrar liggvagn eller ej det är frågan.. Någon som har svaret?

6 thoughts on “Sveriges vackraste barnvagn (Afrikanskan)

  1. Bebisar ska ligga i en liggvagn så länge de inte kan sitta upp, så du gör alldeles rätt. Sedan kan du faktiskt sälja vagnen och köpa en sittvagn.För övrigt: Ursnygg!

    1. Eller hur, min åsikt också. Nu ska jag bara se till att maken inte svimmar för jag har nämligen hittat en lika snygg bilbarnstol hehehe.

    1. Gjorde du, ja det räcker för mig en sån ska jag ha. Har hittat en till butik men dom vill ha 10000 kr för vagnen då kan jag lika gärna köpa Fendi vagnen den kostade lika mycket ju.

    1. Ja men den som söker finner och just nu jagar jag en på blocket där dom har begärt 4000 kr. Känns mer ok, ännu mer om dom går ner en tusing ;o)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s