Ibland måste man uppskatta det man har….


Jag stannar ibland upp och andas in den atmosfär jag lever i. Livet har inte alltid varit lätt men jag kan inte klaga en dag som denna.

Min 30 års dag är nu till sin ende och jag måste säga tusen tack alla bloggare för uppvaktningen den värmde.

Maken ville överraska mig och ta med mig till Grodan för att avnjuta en god lunch i vacker atmosfär, med efter 65 minuter hade vi fortfarande inte sett glimten av denna lunch så vi gick. Men jag stannade till vid McDonalds och köpte en El Maco Chicken. Fan jag var tvungen att äta något, sen fick jag ett brev i present där det stod att min våga kommer att upplevas om 3 veckor..Hm spännande.

Jag gick till Gateu och köpte en av deras fantastiska tårtor, det blev en Hallonmouse tårta med chokladbotten. Denna skulle jag bjuda kollegorna på.

Killarna är så söta, man märker att jag är ensam tjej, men de sjöng så vackert och så fick jag en vacker Orrefors vas och en vacker bukett med roser och annat fint. Våra konsulter hade skickat en lila tulpanbukett.

Jag älskar blommor av alla dess slag, färska blommor är så vackra och man tycker nästan att det är synd när de vissnar. De livar upp atmosfären.

Maken ska hämta mig om 15 minuter och jag fick välja vad jag ville göra ikväll. Mitt val blev tacos och en skräckfilm framför brasan med världens sexigaste man. Då blir min dag perfekt.

6 thoughts on “Ibland måste man uppskatta det man har….

    1. Tack tjejen. Nu är jag officiellt tant och jag får somna före kl tio på kvällarna utan att bli ifrågasatt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s