2008, barn dör i vårt samhälle och vi tittar på.. Vem bär ansvaret?


Helt ärligt. ibland så blir jag förbannad. Jag är född muslim men konverterade till kristendomen efter 22 år i detta land. Att jag konverterade hade inget att göra med att jag hatar muslimer eller har något som helst emot den tron utan var en ren protest och misstro. Min far sa att om inte jag gifter mig muslimskt så kommer han aldrig acceptera den jag gifter mig med, min tanke blev FUCK OFF, vart har du varit i snart 30 år. Jag blev förälskad i en kristen man som inte krävde att jag skulle konvertera han erbjöd sig att konvertera till Islam för att min far skulle komma till bröllopet. Jag valde bort den far som pga sin tro inte kan älska mig så högt att han tackar sina lyckostjärnor att jag fann en man som sätter mig på en piedelstal.

Detta är inte ovanligt jag menar kollar på vårt samhälle. Vi har personer som flyr till Sverige undan förföljelse och förtryck, de som påstår att de kommer hit för att de söker trygghet i detta land och att de vill leva i frihet, samma personer som säger att deras döttrar ska leva som i gamla landet, de ska göra som familjen säger annars har de avverkat sina liv. Samma personer som kan döda en familje medlem utan att blicka för det är heder i detta, en mor som burit på ett barn och samtidigt anser att hon har rätt att ta detta liv för så har det alltid varit, en mor som åker tillbaka till sitt forna land för att få denna dotter omskuren och igensydd. Människor som tycker att västerlänningar lever i synd och att de kommer inte komma till paradiset för de är orena.

Dessa människor kommer hit och söker skydd, de kan leva på bidragen som vi ger och samtidigt inte vilja beblanda sig mer landets befolkning för att vi är syndare. Gud vad glad jag är över att jag betalar skatt. 

VAKNA, ni dödar varandra, och är det inte varandra så dödar ni era egna barn i religionens och hederns namn. Vilka är det som syndar egentligen. Bibeln och koranen säger att man inte har rätt att ta ett liv, sen kan ni tolka bäst fan ni vill och göra er till martyrer men oavsett så får man inte ta ett liv. Åker du till Afganistan som kvinna så måste du täcka dig, annars kan du råka riktigt illa ut. Lever man i väst så accepterar man det man tar seden dit den kommer. Men varför är det diskriminering om man i Sverige säger att nej vi vill se den vi pratar med och nej vi vill inte se heltäckta människor. Varför är det så. Vi stannade till i Rinkeby för att tanka och där står två tjejer i svarta burka. De var som vålnader där de svävade gram. Jag bara rös och kännde nej jag vill inte se detta i min vardag, tyvärr jag köper inte det. Jag anser att alla har rätt att välja hur de vill leva sina liv men då ska man också anpassa sig efter det land man har hamnat i. Annars har man inte intergrerats och man kommer aldrig integreras heller i samhället. Det är fakta. Religionen skall aldrig diktera hur man ska leva och Sverige måste börja ställa krav.

Så länge det inte ställs krav så kommer flera barn få sina kön fördärvade, de kommer att mista sina liv för att de försöker integreras och de kommer att giftas bort till gamla gubbar lagom tills de får sin första mens. Då är det inte ett land i mångfald. Vissa lever i mångfald där vi lär oss av varandra medans en klunga kommer att hålla sig kvar i urgamla seder som borde ha utdött när man insåg hur meningslösa de var egentligen.

Hela grejjen grundar sig i makt, svartsjuka och ägarbehov. Varför ska en kvinna vara täckt, för att mannen inte klarar  av att andra tittar på “hans” kvinna, samma sak med att hon sys igen och inte får känna njutning, hon ska vara oskuld och all annan BS.

Detta ger en skev bild på kvinnan och om du tror att du äger någon så är steget till att du kan ta dennes liv inte så långt, därav all misshandel.

Nu är det dags för Socialen, regeringen och mest av allt oss som bor i detta land att säga hit men INTE  längre. Nu måste vi ta ställning till alla dessa flickor som är rädda för att gå hem på kvällarna som lever runt oss men inte med oss. Nu är det dags att säga STOPP. Om det visar sig att dessa tjejer har dött pga heders relaterade brott då ska hela den släkten utvisas rakt av SLUTDISKETERAT. Då kan de ta med sig sin jävla heder och stoppa upp den.

7 thoughts on “2008, barn dör i vårt samhälle och vi tittar på.. Vem bär ansvaret?

    1. Tror många inte vågar för att någon kommer att ropa rasist men herre gud vill vi ha hit självmords bombare? Människor som inte inser värdet med livet och människor som tror sig vara bättre pga den tro de har. Jag tycker att det är fantastiskt att Sverige öppnar sina dörrar för att alla ska känna sig hemma men inte på priset för dom som bor och jobbar för att vi ska vara trygga här.

  1. Jag håller med till 100%!!! Mycket väl skrivet! Idag används ordet rasism för att tysta all kritik mot vissa grupper som faktiskt själva är rasistiska och hatfulla mot det land de VALT att flytta till, det land som föder dem. Min ena förälder som kom hit i böjan av 70-talet reagerade starkt på att svemskar inte krävde det som ALLA människor gör världen över; RESPEKT för den kultur som man valt att flytta till och att man tar seden dit man kommer. Jag har själv bott i nordafrika och anpassade mig. Och fick höra “vi är så glada att ha dig här, för du gör som oss”. Sverige för en hetsjakt mot allt svenskt, och ändå har vi mycket att vara stolta över DEMOKRATI YTTRANDEFRIHET FRED VÄLSTÅND RELATIV JÄMLIKHET. Vi måste värna om vårt land och inte ta allt för givet. Och jag säger bara ska man bo här ska man respektera vår kultur och våra lagar och inte försöka tvinga sina döttrar att leva ett liv som borde tillhöra en svunnen tid. Och något jag reagerar mycket på är att etniska svenska alltid utmålas som rasister…jag har vänner från olika hörn av vår jord och det råder lika mycket…nej mer rasism bland andra folkrupper än hos oss. Tex så har en väninna till mig (svart muslim med slöja) aldrig råkat ut för någon rasism från svenskar men av andra muslimska kvinnor från mellanöster-då svarta ses ned på i många av dessa länder. Detta är ett allvarligt problem som kommer att bli katastrofalt om inte samhället sätter stopp!

    1. Jag är mest rädd för att samhället väljer att blunda för detta. Förde diskussionen på jobbet och de sa vi ska hålla gränserna öppna och låta folk vara som dom vill. STÄLL KRAV FÖRFAN, jag ser svart. O så säger de jag men de kommer från misär. Du jag kommer från krig, kvinnomisshandel och övergrepp är jag ett offer tills den dag jag dör. NEJ jag skulle inte tro det så sluta behandla mig som ett offer. Antingen vill man bli en del av ett samhälle eller så vill man inte det och då tycker jag att man ska överväga om man valt rätt land. Detta har inget att göra med att man ska göra avkall på sitt ursprung för det är genom det vi får mångfald. Men att mörda och misshandla ursäkta mig men då löper vi alla en risk. Jag som svart och tjej har stött på så mycket hat grundat på just detta punkter att jag spyr.

  2. Hej, först grattis till din graviditet! Jag vill bara säga att jag är svenska och konverterade till Islam för ca 1, 5 år sedan. Jag bär inte Hijab och det finns de som kallar mig “muslim light”. Men det är ju deras tolkning. Min man är Libanes och likt din man så sätter han mig på en pidestad 🙂 Det är ju trevligt! Jag håller med dig i mycket och jag och min man har många diskussioner om vad som är religion kontra tradition och kultur. De hänger ihopa och samtidigt ska de inte blandas ihopa. Kan lätt bli krångligt. Jag är i grunden svenska och älskar Sveriges mänskliga rättigheter. I mångt och mycket handlar det om respekt för varandra oavsett vilket släktskap man har. Min man avskyr när människor som lever här i Sverige samtidigt talar illa om svenskar för de lever annorlunda än de själva gör. Jag skulle kunna skriva massor om detta men det viktigaste av allt är att var och en ska få leva som hon/han tycker är bäst utan att kränka en annan människa.Ingen annan männsika ska få kränka en annan människas frihet.hej så länge!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s