Ute/Inne listan… SLÄNG DIG I VÄGGEN


Om det ska finnas en utelista så har jag en punkt där, hela list grejjen.

Är vi så hjärndöda att vi måste ha listor som dikterar när man ska gilla något eller ej. Väx upp för guds skull och lev ditt liv som du vill. Vem bryr sig om man hänger på det gymmet eller det andra, om man bär H&M eller Gucci, om man hänger med han eller han.

Våga vara den du är och ha egna åsikter då blir du också mer intressant. Hela tiden skriva om andra människor som är inne eller ute, människor som inte ens vet att du existerar som inte bryr sig ett skit om era listor. VEM är du att lista vem som är het eller  inte vad är det som gör dig mer aktuell än någon annan.

Som vanligt i vårt samhälle så förhöjer man bara sig själv genom att sänka andra. Snacka om dåligt självförtroende och mindervärde komplex. Man kan inte gilla allt och garanterat inte gilla alla men vad gör det om 100 år.

 

6 thoughts on “Ute/Inne listan… SLÄNG DIG I VÄGGEN

  1. Sådana där listor är ju som horoskopen – inget att bry sig om. Jag är inte ett dugg intresserad ifall jag är inne eller ute på det viset som menas. Jag lever mitt liv precis som jag själv behagar. Vilket jag trivs mycket bra med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s