Hm… vilken utveckling för smaklökarna


Har hittat en ny måltid som jag går tänker på på hela dagarna, är detta mitt första begär. Nej så här har jag nog alltid varit men här kommer mitt nya måste om jag ska vara nöjd.

En skål med följande

Havrefras

Jordgubbskräm

Kall mjölk…

Fy fan vad gott, jag äter detta flera gånger om dagen mellan dom olika måltiderna. Helt sjukt gott det är och när jag inte äter detta så tänker jag på det. Sjukt ja visst men gott är det.

6 thoughts on “Hm… vilken utveckling för smaklökarna

    1. Ja eller hur, tack ock lov. Min väninna fick mega sug efter vita tavelkritor så hon snodde dom på skolan och knapra på. Om mina laste är så här milda så finns hoppet att kroppen inte tar allt för stor stryk kvar.

  1. Hahaha det där lät iof sådär.. Hoppar nog gärna krämen jag, tycker att det är lite för sött.. Men vad f-n.. man kanske skulle prova : )Bloggsvar:Ja VIDRIGT är ordet! Tack för din kommentar. Ha en skön dag!

    1. Prova prova så har jag spridit budskapet.. Gott, nu har jag gått så långt att jag har införskaffat detta till jobbet också.

    1. Ah en till, jag är helt fixerad. Maken försöker få mig att prova annat och det gör jag men jag skyndar mig hem på kvällarna för att få min skål.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s