Hur mycket tid har man över när man är mammaledig?


Jag är sååå sugen på att börja ett nytt projekt.

När jag skulle gifta mig hade jag sååå svårt att hitta vackra smycken som inte kostade flera tusen. Hittade till sist dessa av märket EGO men halsbandet och örhängena gick ändå på 1200 kr. Hm när jag tänker efter nu i efterhand så tycker jag att det är i dyraste lagret för ett set i silver men samtidigt så är det så fantastiskt vacker i verkligheten där det ligger i sin box.

Hursomhelst så tänkter jag börja tillverka smycken. Älskar att jobba med händerna och detta skulle vara perfekt när man är hemma med den lilla. Typ göra något per dag, ett par örhängen, ett halsband och så. Har  konceptet redan klart och en hemsida under uppbyggnad.  Men frågan är hinner man med så mycket när man har en liten hemma? Eller är det som min syster säger att min hinner knappt duscha för att det tar så mycket av ens tid?

13 thoughts on “Hur mycket tid har man över när man är mammaledig?

  1. Det beror ju på hur din bebis kommer att vara.Jag hade hunnit massor när min son var bebis och förstod inte alls vad alla föräldrar gnällde om.

    1. Tack. Jag har inte tröttnat titta på bröllopsfotona ännu, tror inte jag kommer att göra det i första taget.

  2. Vackrare brud får man ju leta efter. Och jag tyckte defenitivt att halsbandet o örhängena va värda det priset. De passade dig perfekt..Och man hinner visst en del om man verkligen tar sig ikragen. Annars kanske man kan be någon om hjälp några timmar ibland. Och du har väll pappan bakom dig?!

    1. Tack snälla. Jag var nöjd med mina smycken enkla och stilrena med tanke på den gigantiska klänningen. Men när man tittar på bilden så måste man ändå känna 1200 var mycket men man gifter sig bara en gång. Saken är den att maken och jag har kommit överrens om att jag kommer att ta hand om hemmet till 100% under mammaledigheten och med tanke på att min lön går ner så blir pressen större på honom som egenföretagare att stå för den stora delen av våra utgifter. Men jag tänkte att jag vill passa på och göra något annat än att amma, byta blöjor och fika under det året jag är hemma. Jag har haft denna vision länge men brist på tid.

    1. Hänger på bebisen antar jag. Men jag får ju till sommaren och har alla planer på att hinna med både det ena och det andra. Men tiden får utvisa antar jag.

  3. Man hinner om man vill… sen beror det ju oxå på vad den lilla krabaten har för humör. Det kan ju vara en baby som är snäll i början och bara sover, eller så är det en som vill amma hela tiden och då kan ju första tiden bli stressig istället. Sen ju större babyn blir desto mer tid kräver den ju…Men jag tror nog att du hinner göra det du vill… jag har en massa ungar drällandes här och det jag VILL göra det hinner jag…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s