Konsten att döda sitt sexliv…


På AB idag så skriver de en artikel om denna fantastiska nya pyjamas som ska göra sömnen så underbart skön, inte för kall och inte för varm.

Personligen så tycker jag att detta ser ut som en kroppskondom eller skulle jag varkna och min man låg i detta skulle jag tro att jag befann mig på psyket eller i varje fall i ett vetenskapligt experiment.

Denna vet nog dom flesta att den är knappast skön att sova i för den vrider och snurrar halva natten sen är det sällan man får behålla den särskillt länge. Eller?

Personligen så är det hipsters och linne som gäller. Nu när jag börjar bli större så är ett linne som sitter åt lite skönt att sova för det håller tuttarna på plats. Jag förstår faktiskt inte de tjejer som gör stora bröstförstoringar. Dom är bara i vägen.

De flesta har väl gjort misstaget och köpt dessa byxor som satt så snyggt i butiken när man provade dom, sedan kom man hem och efter en användning så har tappat formen och hänger i baken sedan blir det alltid småhål och fläckar på dom, och har man celluliter så gör dom inget för att dölja det utan allting syns, tydligt också. Nej

Vad sover ni i egentligen och spelar det någon roll för er hur ni ser ut framför er partner? Är jag knäpp som tänker på vad jag har på mig hemma. Jag vill inte klä ner mig, jag vill inte att han ska åka hemifrån och jag står där och ser sunkig ut. På samma sätt som jag inte vill att han ska klä ner sig framför mig, är det någon han ska vara snygg för så är det väl mig eller är jag konstig?

16 thoughts on “Konsten att döda sitt sexliv…

  1. Sover naken när jag kan, just nu bor vi i en iskall lägenhet (stenhus)så om jag sover naken så vaknar jag förkyld. Spelar väl inte så stor roll vad man har på sig när man sover bara det är bekvämt och inte aldels för apfullt.. Min kille kommer nog ihåg hur jhag ser ut under pyjamasen ändå.. Men jag håller med dig.. vem vill sova i en kroppsstrumpa?

  2. Kroppsstrumporna ser ut som reklamen för kondomer som jag såg nån gång. :DNä, sån skulle jag inte ta på mig. Sover i fusksidenpyjamas under vinterhalvåret, för jag är så förbaskat frusen, så täcket räcker inte till, trots extra fleecefiltar.

    1. jag är också kall av mig, men extra element i rummet funkar för mig. Går inte att sova i kläder jag tar av mig dom i sömnen.

    1. Eller hur men vissa tjejer skiter hur de ser ut hemma och det går inte. Jag vill att när min man åker för dagen så ska han känna vilken tjej han har hemma, man vill ha både en insida och utsida. Särskillt nu när man gravid vill man bara dra något gammalt över sig men det kommer aldrig ske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s