HJÄÄÄLLLLP (titta på egen risk)


Jag såg något krypa över golvet i vardagsrummet och när jag tände lampan så möttes jag av denna rackare…. Denna är den största spindeln jag har sett här ute… Kryper i skinnet på mig, trodde att kissen skulle hjälpa mig men oj så fel jag hade…..

Ett dilemma är att jag kan inte döda något oavsett hur äckligt jag tycker att det är, så jag inväntar min man att komma hem och fixa detta. Tills dess är spindeln fångad i följande “glasbur”. Vill inte att katterna får i sig denna bjässe. Den är ca 2 cm lång och bäcksvart och läskig… Kryper i mig nu.

Man slipper silver fiskar på landet och istället får man spindlar…. Alltid är det något.

10 thoughts on “HJÄÄÄLLLLP (titta på egen risk)

  1. Spindlar äter silverfisk har jag hört. Dessutom “mår huset man bor i bra” om det finns spindlar. Men de har för mååååånga ben!m1

    1. jag kommer inte kunna sova om jag låter den fortsätta krypa omkring på mina väggar här inne. Jag vet att det finns betydligt fler spindlar härinne men detta är den största jag har sett hittils och jag antar att det kommer att bli värra till sommaren.

    1. Jag hade också gjort det innan men sedan vi flyttade till landet har jag blivit mer tålig så istället så hämtade jag kameran… Hm utvecklingen går åt fel håll.

    1. Som tur är har jag bara hittat spindlar i vardagsrummet än så länge. Måste ha en öppning där de tar sig in.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s