Är det ok att berätta om i sitt sexliv för sina vänner?


Jag har en väninna som alltid ska berätta i detalj allt hon gör med den killen hon dejtar… Helt ärligt jag tycker att det är så himla nedlåtande. Jag skulle inte vilja att min man delade med sig av hur jag är bakom stängda dörrar. Man utlämnar sig totalt när man är intim med en annan och man delar hemligheter om fantasier med varandra. Men tänk om man sitter på en middag så vet alla killar runt bordet hur man låter när man kommer… Oj vad jag skulle känna mig så äcklig och utblottad. Ingen respekt och helt bortgjord.

Är det någonsin ok att lämna ut detaljer om en person man delat säng med?

18 thoughts on “Är det ok att berätta om i sitt sexliv för sina vänner?

 1. jag å min bästa vän brukar dela med oss om en del saker som händer i sovrummet, men det är enbart mellan oss och går aldrig in på detaljer utan låter nog mer “igår så provade vi lite nytt å det var så bra”

  1. Ja men här snackar vi storlek, hur han låter mm och hon har frågat mig om min man och jag säger bara nope jag har inget behov av att dela med mig. Jag är fan gift och det vi gör är mellan oss.

  1. Min vänner har alltid sagt när jag väl brytit upp att de inte väntat sig det eftersom jag aldrig berättar när det är dåligt. Men jag vill komma fram till mina beslut utan andras infalls vinklar för det är jag som lever med människan.

 2. Nej, det finns gränser!Jag skulle själv aldrig vilja bli utlämnad på det sättet – så jag talar inte om mitt sexliv med någon heller.På sin höjd om det är bra eller dåligt 😉

 3. jag skulle inte berätta vad jag gör. Lite hemligheter ska man väl ha. Skulle min man berätta skulle jag snoppa av honom jag lovar.. *ler* eller då är han ju inte brukbar mer.

 4. Inte utan den andres godkännande, en del är ju lite exhibitionistiska i sin läggning och går igång av det. Fast det betyder ju att man använder sitt sällskap för en sexdrift, nä, det är nog tveksamt..Å en annan fråga är ju om det är ok att pracka på andra utan att veta om de verkligen tycker om att höra sånt?

  1. Ja precis men de flesta lyssnar gärna när det kommer till sex. Men jag vill inte höra om mina vänner bedrifter om jag ska vara helt ärlig särskillt om det är med en kille som jag ska träffa.

  1. Hm… jag har aldrig har ett one night stand… What is that.Skämt åt sido man ska undvika att prata om de man har varit intim med det är en mognads grej antar jag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s