ont det gör ont


Det är min melodi nuförtiden. Mina stackars fötter har mått bättre och jag vet att jag inte gör dom några tjänster genom att ha högklackade skor… Men efter att ha letat högt och lågt har jag hittat dom igen. Världens bästa skoinlägg en Pedag viva. Vad kan jag säga med dom i mina skor känns det som att sväva på moln. Nu kan ja gå hur långt som helst.

Förutom detta så verkar det som att maken och jag har hittat en ny barnvagn. Det är inte den vagn jag ville ha men denna kommer på en stark andra plats. Sen om man räknar och ska vara vuxet ekonomisk så är detta ett bra köp. Emmaljung gör ju bra vagnar och här får jag en vagn som erbjuder en ligg och sitt del så den kan användas i 3 år. Färgen är ball för man kan inte bara springa omkring med en svart vagn som alla andra. Måste hända lite och lite färg på tillvaron är aldrig fel. 

Så detta bli babyns nästa inköp, därefter blir det bilbarnstol…. Hm snart kommer alla över med barn kläder också… Nu börjar verkligheten.

4 thoughts on “ont det gör ont

  1. Har precis läst alla dina publicerade inlägg eller ja, inte alla men nästan alla. Har aldrig stött på en bloggare som skriver så personligt och ärligt- vilket i sig kanske beror på att jag aldrig läser några personliga bloggar…hehe.Hursomhelst, ville bara säga att det varit intressant och underhållande att läsa alla inlägg. Och jag ser framemot de kommande inläggen 😀

    1. Tack Nadde. Jag var inne hos dig och sitter med ett leende på läpparna. Vilken härlig blogg. Den bara är och det gillar jag. Ha en fantastisk alla hjärtansdag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s