Idag blev många lurade, är du en av dom?


En av dom som köpte blommor, nallar, choklad, underkläder ja you name it. Sen har du skickat kort till din älskade och skrivit av hjärtans lust….

Helt ärligt tror du att din partner känner sig mer älskad nu när kalender säger att just denna dag ska du visa din kärlek extra. Grupptryck, masshysterin och allt annat skräp…

Nej tack, jag har tackat nej till påtvingade och kommersiella känslor. Jag älskar inte min man mer idag än igår och kommer garantera älska honom lika mycket imorgon. Vem blir överraskad av att få blommor idag? Har man partner så är det snarare döden om man inte får något, nästan som ens födelsedag.

Vi kör med överraskningar i vardagen, alla dagar med varandra är värdefulla  så när en dag som denna kommer så är den som alla andra dagar. Vi överraskar varandra när den andra minst anar det och oftast när vi har haft det jobbigt. Det är då det är svårast att göra något extra snällt för den andra men det är också då det behövs som mest.

Så till alla älskande par, se till att varje dag är en alla hjärtans dag i era relationer så får ännu fler lyckliga år tillsammans.

Kram

5 thoughts on “Idag blev många lurade, är du en av dom?

  1. gillar att du inte “vänder kappan efter vinden” och börjar äääälska alla hjärtans dag så fort du inte var singel längre. denna dag har alltid gett mig ångest, med eller utan partner.Hoppas du får en underbar dag, men inte för att det är alla hjärtans dag utan för att du färtjänar det! =)

    1. Tack detsamma och mer kramar till oss alla. Varför ska vi bara ta hand om varandra vissa dagar. Blir helt less. Alla killar på jobbet är helt hysteriska med vad de ska köpa till sina respektive. Nej jag vill inte att min man ska ha ångest över ett datum i kalendern. Inte ens min födelsedag är jag så, blir glad om vi kan äta lunch tillsammans. Presenter är kul att få men uppmärksamhet kan man ge på många olika sätt.

    1. Jag skickar då en virtuell fång med rosor och ett kort med den vackraste av alla vackra dikter till dig idag Emma. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s