Jag har aldrig haft ett one night stand…


Jepp det är sant. Tanken har slagit mig och visst har man varit frestad men att gå från tanke till handling är för mig klart olika steg att ta.

Jag kan inte låta bli att undra hur det känns, att se någon främmande person på krogen, lågor som slår upp och ni hittar igenom djungeln av människor fram till varandra för att hångle hejdlöst innan ni till slut slutar hemma hos någon av er. Dagen efter så vaknar man och vänder sig om för att se en människa man inte känner igen och inte vill känna heller för den delen. Hur känns det just då, man ska småprata eller köra en gång till innan personen ifråga skickas hem.

En väninna till mig (den vildaste människan jag någonsin träffat) berättade för mig om ett one night stand hon hade. De åkte hem till henne på fyllan och villa, på natten vaknarde hon av att det börjar kännas blött, killen som är aspackad håller på och kissar på sig i HENNES SÄNG. Hon tog tag i härligheten med ett hårt grepp och väckte killen varpå han sprang in på toaletten. En NORMAL människa hade rest sig från sängen men hon kännde inte killen och hela situationen var ju konstig så där ligger hon kvar, i hans kiss… Som om inte det var nog, när han kom tillbaka så la han sig fint bredvid henne (återigen i det nu kalla kisset) efter en stund föreslog hon att de ändå borde byta sängkläder… Vilkett hon gjorde medans han fint tittade på. Dagen efter åkte han hem för att inte höra av sig igen, lite senare träffades de på en gemensam fest och där låtsas killen inte känna henne. Glömde jag att nämna att hon fick lämna in madrassen på kemtvätt…..

Personligen skulle jag känna mig så äcklig efter en sådan händelse hon skrattade bara men hon har levt ett vildare liv än mig.

Helt ärligt, en främling som tar i en och sedan beter sig som att man har aldrig träffats innan, gud vad billig jag hade kännt mig. För mig är sex något man har med någon man tycker om.  Jag menar om jag är intresserad av någon och vi träffas ja då är det en sak, men om jag inte ens vet vad personen heter ja då skulle han inte komma längre än till en kram på sin höjd. Min mamma sa alltid till mig när jag började komma in i den åldern då sex kommer på tapeten… Respektera din kropp, slit inte ut den genom att ge den till vem som helst. Du har en kropp och även om du inte tror det genom att göra saker som du inte riktigt står för så kommer du själsliga problem lite längre fram.

Men helt ärligt, kan tjejer ha one night stand? För jag tror inte det. Många tjejer säger att de kan det men när man börjar prata lite djupare så finns det alltid en sårad flicka långt där inne som vill bli bekräftad och har tappat fotfästet någonstans på vägen.

Någon som säger emot?

31 thoughts on “Jag har aldrig haft ett one night stand…

 1. Ja jag säger mot väldigt kraftigt.Det beror helt och hållet vilken syn man har på sex, jag kan skilja på sex för att jag är kåt och vill njuta, och sex med kärlek som jag har för att jag vill ge den jag älskar det finaste jag kan ge, nämligen min kropp och själ.Om man är kåt och är singel så förstår jag inte varför det ska ses som något konstigt att man letar upp en kille man finner sexig och sen njuter tillsammans.Mer än så behöver sex inte vara.Visst kan jag plocka fram mina sexleksaker och njuta själv men det är fasen så mycket roligare att göra det med en annan man.

  1. Men tanken av att vara med en främling bara sådär utan att veta något om denne eller så är inte en del av laddning personen ifråga? Annars är det bara en dildo med en kropp på. Eller?

  1. Så känner jag med, alla säger alltid ja om man är kåt bla bla bla, men jag köper inte det riktigt. För vad gör man sen skakar hand och tackar för natten innan den andra får bege sig?

 2. Men jag behöver inte veta något om personen för jag har inget intresse av killens personlighet, det jag har intresse av här hans kropp och vilken njutning han kan ge mig.Det är först när jag har ett intresse som jag vill veta vad som finns i killens huvud, det är då jag vill sitta uppe hela natten och hålla varandras händer och bara prata.För mig är det två olika saker att bli tänd på en persons kropp och utstrålning och på att bli kåt av en persons personlighet.

  1. Det är nog det steget som jag har missat. Att bli tänd på en kropp och sedan stopp. Önskar att jag var så men för mig kommer hela paketet på posten och om något inte funkar så spelar det ingen roll hur fantastiskt skapt här är på alla fronter trosorna kommer inte åka av.

 3. Ang. vad man gör efter sexet… varför utgår du ifrån att det måste vara pinsamt och man inte vet vad man ska göra ?Det är inte svårare än att man antingen säger hej då utan problem eller så tar man något och äter och pratar, eller så har man mer sex. Det beror ju helt på den andre personen också.Men för mig är det inte något pinsamt att vakna upp bredvid ett one-night-stand, eftersom jag är nykter så visste jag vad jag gjorde och har inget att ångra.Det är bara sex, för mig är det inget konstigt eller pinsamt att två vuxna personer njuter av varandras kroppar när de är kåta.

  1. Åsa, jag utgår helt från mig själv vem annars ska jag utgå ifrån. Jag har tänkt på den situation och nej jag hade nog kännt mig något obekväm om jag hade tagit med mig en kille hem och vi hade haft sex. Men detta beror väl på att jag har bara haft sex med killar jag har dejtat, då har man etablerat en relation och när man vaknar ja då är det inte så konstigt.Sen varför jag har svårt att tro att tjejer klarar av att ha one night stand med killar beror nog på de tjejer jag har pratat med. Efter några samtal så kommer det alltid fram att de vill ha bekräftelse och att de inte mår så bra av att ha olika killar enbart för att de är kåta för stunden. Vilkett får mig att undra om det verkligen finns tjejer som kan gå från en kille till en annan dagen efter utan att bli berörd.

 4. Humm one night stand har jag haft.. Men inte med främlingar.. Jag har haft det med killar jag känner och vet vilka de är.. Typ vänner.. Skulle aldrig klara av att gå hem o ha sex med en främligen..

 5. Vi är av samma åsikt du och jag.Jag vill gärna känna personen lite bättre för att komma dit.Alla är vi olika och tur är väl det.Sex är inte bara sex för mig…så enkelt är det.

  1. Ja för om vi alla var lika då skulle inga killar ha one night stands heller för den delen. Krävs ju alltid två för att det ska fungera.

 6. Jo, jag har haft ONS, men… det är inte så kul… eller rättare sagt: värdelösa ONS på fyllen är kass, det kan likaväl vara..Är man däremot nykter, och förståndig (?).. så kan engångs vara mycket trevligare. Men, bara om jag känner omsesidig attraktion, annars kan det vara..Funkar det inte med huvudet, funkar det inte annars heller… Men, visst kan ett ONS funka.. *L*

 7. Alla är vi olika och vi tänder på olika saker, en del kan tända på en kropp, en del tänder bara på en personlighet.En del tänder bara på stora bröst :)Och jag tror att vi är som vi är och det får vi acceptera.Sen måste man nog skilja på också vi som är vuxna och självsäkra som har one-night-stand för VÅRAN egna skull, de som mår dåligt har ONS för att de vill känna att någon tycker om de. Och det är farligt och kan sluta illa att ha sex bara som ett sätt att få kärlek.

  1. Precis, men obs, mina de tjejer jag pratar om är runt 30 och det räknas som vuxna.Jag fördömer inte de som klarar av det vill bara förstå samt se om det finns tjejer som klarar det utan att det ligger något i bagaget. Nu har ju min båt seglat och hm kanske missade jag ett äventyr eller två.

 8. Men ni som inte har haft ett ONS har ju inte missat något, för sex som man vet att man inte gillar blir ju bara dåligt om man ändå går med på att ha det.Du vet ju att du inte vill ha sex med någon du inte känner och du har varit smart nog att respektera dig tillräckligt för att inte ha det.Sen är det så att sexet blir ju bättre ju mer man känner varandra så ett ONS är ju sällan det bästa sex man har.Även om jag ibland kan ha ONS just för att få släppa helt på hämningarna eftersom jag vet att vi inte ska träffas någon mera gång.

  1. Klart jag kan tänka mig att det finns något eggande i att man inte känner varandra. Det är väl det som gör det hela spännande.Jag har en väninna som säger att fantasier är till att upplevas, personligen delar jag inte den åsikten. Men det beror väl på fantasin också.

 9. Jag har haft det och tyckte det var vidrigt. Äckligt faktiskt att röra vid någon och bli rörd av någon jag inte tycker om, som jag inte känner. Detta hände efter min första skilsmässa. Jag tyckte att jag skulle ut och ta för mig…sure, det är verkligen inget för mig. Sex ja men bara med kärlek.

 10. Precis så är jag!Skulle aldrig kunna…njuta av att ngn främling…tar på mig och min kropp?Nej…usch…bläää..kommer nog aldrig göra det heller.

 11. Åsa har redan sagt allt som jag själv står för.*L*Jag har haft en del ONS och inte har jag ångrat nåt. Inte har jag känt mig sårad eller utnyttjad. Däremot har jag vaknat tillfreds och känt att det varit ett ömsesidigt “utnyttjande” eller kanske jag skulle kalla det för Nyttjande…

 12. Visst har jag provat, inte många, men provat. Det gav mig faktiskt inget, det var roligare innan, jakten, flörten. Kanske tog hem fel killar vad vet jag men har svårt att tro att någon går hem med någon för en natt (eller några timmar) och verkligen tänker, nu ska jag ge den andre så mycket njutning jag bara kan. Nej, oftast gör man ju det för sin egen njutning och då ser jag inte någon mening med det. Däremot fördömmer jag ingen som vill göra det, mig ger det bara inget…

  1. Så känner jag med, jag blir imponerad av de tjejer som vågar.Men jag tror att det är också en del av ens uppfostran. Jag är uppfostrad enligt gammal sed, man ska hålla på sig, att ha många sexpartners är inget att vara stolt över och att kvalitet är alltid bättre än kvantitet. Med det i baktanken så blir man petigare med vem som man ger sig till.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s