Vissa borde inte köra bil


Nu hände det igen, på vägen till jobbet imorse flöt det på ovanligt bra fram till vi kom till Skurbron.. Om ni någonsin åkt väg 222 mot city söderifrån så vet ni att påfarten vid skurubron är en mardröm och man ska försöka hålla en sådan hastighet så andra bilister kan komma in men man ska INTE stanna för då blir det kö överallt med tanke på att man kör på huvudled. Men det finns en tant som åker omkring i en vindröd volvo kombi hon stannar rakt av och släpper fram 10 bilar innan hon kör vidare vilket orsakar omedelbart mega kö. Det kommer att ske en krock där för den här tanten. Förra gången vad vi precis bakom henne och min man mr kort stubin tuttade och blinkade men tanten skulle släppa fram sina tio bilar och då var det bara att vänta medans hon är vårdslös i trafiken….

Sen har vi alla dess som bara svänger in precis framför en, har man en ny bil då lovar jag att man tvärstannar för man vill inte kvadda bilen med vissa människor räknar helt och hållet med att du måste vara rädd om ditt liv så de kör som det passar.

Nej detta hjälper inte mig i min skräck att sitta bakom ratten.

4 thoughts on “Vissa borde inte köra bil

  1. Hejsan vännen !Hoppas att allt är bra med dig och bebisen… :-)Tack för din kommentar som jag blev lite förvånad över.Här jagas ingenting, faktiskt! Tidigare har det varit sp, men inte längre. :-)och vilken typ, menar du?Sofia har en helt annan personlighet än någon annan som jag varit tillsammans med tidigare.Ha det gott!

    1. Jo tack allt är bra. Som svar på mitt inlägg hos dig måste jag undra:Är det bara jag som ser denna tråd av trånande tjejer som vill att du ska komma ridande på en häst och ta med dom ifrån deras situation och som förväntar sig att du ska betala och ge och ge och ge och sedan ge lite mer. När ska du träffa någon som ger tillbaka och inte vill vara upphöjd till en pelare hela tiden. Det är vad jag läser mellan raderna på de tjejer du skriver om. MEN jag kan ha fel.Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s