Något är i görning här… det luktar en hund begraven


Så känns denna dag. Något stämmer inte.

På lördag är det min födelsedagsfest. Vi ska ut och äta lite tapas, fira min 30 årsdag två veckor senare med några vänner. Ville hålla det litet så det blir en liten skara på 16 pers. Alla har tackat jag och jag planerar för fullt. Jag ringde min väninna som inte hade svarat ännu för att kolla att hon skulle komma, hon sa, På lördag? Jag trodde det var fredag.

Hm tänkte inte mer på det, men efter några dagar ringde jag en killkompis och han säger samma sak. Nu började jag misstänka att något är fel.

Pratar med maken som säger att han har pratat med dom och han har minsann sagt lördag så han fattade ingenting.. Puckon var ordet som användes. Jag släppte det.

Igår säger maken, jag tänkte sluta tidigare imorgon så jag hämtar dig prick 17:30 utanför ditt kontor om du kan…. Nu snackar vi om killen som alltid jobbar över och är 35 min sen när han ska hämta mig. Varje dag vill jag lägga till.

Men men jag brydde mig inte så mycket fram tills jag gick in på facebook och hans syster har skrivit. Vaddå lör? blev inte det ändrat till Fre?

Nu faller korthuset. Något stämmer inte här.. luktar lögner. Han har kokat ihop något… Den lilla räven.

Ibland så tycker jag faktiskt synd om min man, han försöker och försöker men jag kommer alltid på honom när han ska överraska mig. Jag hoppas att jag har fel men han har haft fullt upp den lilla räven. Jag återkommer imorgon med en rapport.

Nu ska jag begrunda moder jord som har fått fnatt idag.

10 thoughts on “Något är i görning här… det luktar en hund begraven

  1. grattis!och låtasa bli överraskad nu så han blir glad =Där du 30 nu alltså? berätta, hur känns det? “hann” du med allt du ville göra?

    1. Jag hann med allt och mycket mer… Men än är ju inte livet över ju, jag ska bli mamman och det är ett helt nytt kapitel i boken om lilla mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s