Inte ens i mina vildaste fantasier hade jag väntat mig detta……(bilder)


Jag måste vara världens lyckligaste kvinna just nu. Precis så känner jag. Som några av läste igår så hade jag på känna att något var i luften. Min man var ovanligt hemlighets full, i förrigår var han supertrött och snart kommer förklaringen längre ner.

Planen var att jag om mina närmaste vänner skulle ut och äta middag ikväll på Caliente (godaste tapas i stan). Min man sa att vi skulle åka hem tidigare eftersom jag skulle byta löshår för jag vill vara riktigt snygg dagen till ära. Sen som vanligt hämtade han mig 17.40 istället för halv men det gjorde inget. Han verkade stressad men lät mig ändå gå och köpa löshår. Sen sa han att han var tvungen att hämta något på jobbet innan  vi åkte hem. När han sa kan inte du följa med in och se renoveringen då visste jag att något var i görning men jag spelade med…. O väl inne kom ja må hon leva och ut kommer mina vänner och hans familj. De hade flyttat min fest till en dag tidigare och jag som inte ens hade gjort mig snygg ju. Gud vad glad jag blev. Vilka underbara vänner jag har och min stackars man som hade ställt till med allt detta.

Innan vi gick till restaurangen så säger min man, du önskade dig något inför din födelsedag.. Mitt svar var jag önskade mig mycket men inget jag räknade med att få. Men min gissning blev symaskinen som jag tjatat om sedan innan bröllopet.  Han och hans familj plus några vänner hade gått ihop och uppfyllt en dröm som jag inte ens i mina vildaste fantasier kunde tro att jag skulle få. I ett rum med en vacker kandelaber stod den och väntade på mig.

Världens vackraste vagn (tidigare blogg om denna så förstår du reaktionen) och den är MIN MIN MIN. Tårarna bara rann och jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta. Den är så vacker vackrare än jag kunde drömma och den är helt ny. Min stackars man hade hittat en butik i Jönköping som hade en vagn kvar, han körde ner i torsdags fram och tillbaka från Stockholm och hämtade den. Sen var han helt slut men han kämpade emot tröttheten när vi gick ut för att äta en bit mat då ingen av oss orkade stå i köket. Jag trodde efter bröllopet att det var omöjligt för mig att bli överraskad av honom igen men fan vad fel jag hade. Nu står den här bredvid mig i mitt rum så den är det första jag ser varje morgon….. JAAAAAAAAAA jag fick den. Ofattbart och jag som hade ställt in mig på den fula vagnen då denna är så dyr. Jag kan inte fatta att det är sant. Han sa, din min när du såg den var värd allt besvär för det var ovärdeligt. Glädjetårar när det är som bäst. Jag vågade inte ens ta på den av rädsla att den skulle försvinna. Jag lärde mig tidigt i livet att man ska aldrig önska sig saker för då blir man bara besviken så antingen så köper jag det jag vill ha eller så låter jag helt enkelt bli.

Men det kommer mer.

Mina vänner är så underbara de alla tänkte nog riktigt länge på vad jag skulle få och många vill att jag ska komma ihåg mig själv så tack o lov var det inte bara babygrejjer. Om jag hamnade på en öde ö så skulle jag ta med er då skulle mitt liv vara komplett.

Mina söta vänner gav mig följande, en snygg adidas tröja som jag har tjatat om då det finns en bikini som hör till och ja jag ska få tillbaka min kropp. MOROT

Presentkort på behandling på ett spa som ligger vid det gym jag tränar på… Nu kommer fötterna få en behandling de sent kommer att glömma.

Sen fick jag en gåva som jag i hemlighet har önskat mig och tänkt: Tänk om någon skulle tycka att jag var värd en sån….. Jag kan med stolthet säga att det numer finns är stjärna i himlen uppkallad efter mig… Lilla jag har fått en egen stjärna. Så jag kommer att titta upp till himlen och känna jepp en av er är MIN.

Som om inte det var nog så fick jag biljetter till delfinalen av melodifestivalen i Västerås så vi ska åka härifrån vid kl 16.00. Måste hinna äta lite mat först.

Vi gick till Caliente igår efter all chock och avnjöt en fantastisk middag med mycket skratt, sedan åkte vi till Debaser och lyssnade på Hoffmaestro… När vi kom hem så kännde maken bebisen sparka för första gången.  Mycket händelser på samma dag.

Helt ärligt om detta är en dröm så vill jag aldrig vakna. Jag är fylld av något lyckan inte kan förklara. Jag är så tacksam att jag vet inte hur jag någonsin ska få de älsklingar i min värld att förstå hur mycket de betyder för mig. TACK TACK TACK TACK TACK och åter TACK. Jag kan aldrig nog tacka för en sådan kärleksfull och minnesvärd 30 års firande. Det saknades absolut ingenting och jag är mållös.

14 thoughts on “Inte ens i mina vildaste fantasier hade jag väntat mig detta……(bilder)

  1. Heeeelt underbart! Sitter och småler för mig själv….vilken härlig man. Vilken underbar familj och vilka vänner..Har inte läst din blogg tidigare, men det leende du bjöd på gör att jag återkommer. Om inte annat så för att få “höra” babyn sparka…:-))Ha en härlig dag. Och grattis!

    1. Tusen tack. Jag har faktiskt varit inne och läst din blogg ett par gånger… Sluta aldrig skriva oavsett hur många som säger emot. Fler sådanna bloggar behövs. Ha en fantastisk helg.Kram

  2. Vilken härlig födelsedagsfest =). Du verkar ha många människor runt dig som verkligen bryr sig om dig!! Grattis (är det idag du fyller, eller igår eller i morgon?? *nyfiken*)

    1. Jag fyllde den 4:e men maken var bortrest så vi flyttade på firandet lite. Hans gåva till mig då var ett A4 där det stod din gåva får du uppleva om ca 3 veckor.. Jag tänkte jaja den har man hört förr… Nu är ler jag bara och tycker att livet är en disney film.

  3. Å va roligt att du fick det så bra! Och kul me barnvagnen – vet ju att du ville ha den =) Hoppas ni får en trevlig kväll på melodifestivalen! Jag ska se genrepet till finalen i globen live, ska bli spännande =)

    1. Ja barnvagnen är sååå vacker.. Tror inte finns så många likadana i stan… Ser framemot att köra bebisen i den. Han/hon kommer att åka som en gud hahahaha.Jag är så glad att Carola måste kvala

  4. Ååååh, hihi.. så underbart av honom! Förstår att du måste blivit helt ställd och lycklig med tanke på hur kände för den vagnen =)Grattis vännen! Både till vagnen och födelsedagen..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s