Hur ser idealkvinnan/mannen ut idag?


Det talas väldigt mycket om idealet hit och idealet dit. Så här ska man se ut, brösten ska vara så stora, rumpan ska vara så fast mm mm.

Jag hade en klar bild på hur min idealman skulle se ut, han skulle vara lång, breda axlar, blågröna ögon och mörkt hår. Jag gillar kontrasten med ljusa ögon och mörkt hår.

Om jag ärligt tittar tillbaka så är väl maken nästan på pricken av det en gång tyckte var så maskulint, men inte är det många ex som passar in på den bilden.

När ma väl blir intresserad bryr man sig verkligen om detta. Vissa tjejer tittar på foton av killar med perfekta rutor, men hur många är det som faktiskt tycker att detta är viktigt? Liksom tjejer som fixar stora (läs abnorma) bröst för att de ska vara sexiga… Ja visst även jag som tjej tittar då men hur många killar vill klämma på dessa hårda knölar. I min bekantskapskrets är det fler som säger nej till Fejk… ändå sätter man in mer och mer. Många fixar brösten innan de ens fyllt arton.

Vart kommer alla dessa konstiga ideal ifrån? Är det från vår osäkerhet och enorma behov av bekräftelse eller vad? Är vi så osäkra som individer att vi köper vad som helst bara vi blir bekräftade av någon. Hellre att det talas om en än inte alls eller vad är problemet.

Känner du att du är en idealkvinna/man och att du är helt nöjd med dig själv eller jämför du dig med andra?

Vi har alla våra nojjor tro mig men du har bara en kropp att leva med så gör det bästa av situationen. Om inte du älskar din kropp hur kan du då förvänta dig någon annan att göra det?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s