Strippa på svensexa..


Helt ärligt vad är grejjen egentligen. Varför ska killar ha en strippa på svensexan? Vad är meningen, vad får man ut av det. En upptagen kille som sitter på en stol medans en betald brud gnider sig mot honom med div kroppsdelar. Jag fattar inte facinationen, sen tvivlar jag starkt på att den blivande frun uppskattar upptåget lika mycket som ni gillar att titta på denna nakna brud. Någon som har något att komma med.

Nu ska jag och min onda rygg lägga mig ner.

14 thoughts on “Strippa på svensexa..

 1. Är inte själva grejen att “retas” med killen som ska gifta sig, för att han inte får eller ens ska kolla på stripptease när han är gift? Å andra sidan så behöver man väl knappast vara gift för att man ska ge fan i det, räcker med att ha ett förhållande!Lite amerikansk tradition, och amerikansk tradition vet vi ju att den i grunden ofta är ganska ytlig och fånig. Tror inte det är så mycket att bry sig, och jag tror att det är ganska ovanligt med strippor på svensexor. Du kan väl tänka dig några svettiga kontorsnördar vad nervösa dom ska vara när dom ska beställa en strippa! Hade ingen svensexa, och hade jag råkat ut för en hade jag gärna sluppit strippan. Finns mer man kan göra för att “förnedra” mannen! Fast varför ska man förnedra?

  1. Tror inte strippan förnedrar mannen lika mycket som hans blivande fru. Ingen kvinna vill se en halvnaken kvinna gnida sig mot hennes man.

  1. Det är sant och ett riktigt grottbjörns beteende som gör mig något äcklad. Jag skiter i om han fantaserar men när det blir i min verklighet då är det inte så roligt längre.

  1. Jag tror faktiskt att strippan är mer för de som är med på svensexan än den blivande bruden. Kåta äckel som vill sitta och glo. Sen att de inte får en lapdans spelar ingen roll. Bara en kvinna är där och ska sexa upp sig… Förstår inte det där med att man går igång på att man betalar en tjej att klä av sig. Skulle få mig att känna mig så ful.

  1. Gör vi det tillsammans är det en helt annan femma. Jag gillar bara inte handlingar som ska inbjuda till frestelse som inte ens partner är delaktig i. Lever man ihop så ska man köra med öppna kort och är båda med på det så är det inga problem

 2. Men du skrev nyss “kåta äckel” och med ditt inlägg och dina kommentarer spyr du ju galla över fenomenet STRIPPA. Att man betalar osv. Och nu skriver du att så länge man gör det tillsammans så är det ok???Hur ska du ha det? Jag tror snarare det handlar om din osäkerhet på ev. partner som gör att du avskyr all objektifiering öht. För att det får dig att känna dig otillräcklig…

  1. Jag menar det faktum att en massa killar sitter i ett rum och tar in en brud som ska springa omkring helt naken för att fresta den blivande brudgummen. Det fenomenet förstår inte jag.Jag ser skillnad på det och att gå på en stripklupp. Detta i det faktum att när det är svensexa då ska allt vara tillåtet och att man helst inte ska tala om för sin blivande att sådant är fallet.Nej min goda herre jag känner mig inte otillräcklig då jag inte har för vara att jämföra mig med strippor.

  1. Om det anses om osäkerhet från min sida om jag inte skulle vilja se en brud trycka sitt nakna sköte i min makes ansikte ja då får det vara det då. Inte alla som går ingång på att se sin partner med andra. Känner man att man har det behovet då ska man nog vara gift med någon som delar den åsikten. Frågade maken om det omvända skulle vara aktuellt och svaret var blankt nej. Då är det ge o ta tycker jag. Det man inte vill bli utsatt för ska man ej heller utsätta sin partner för. Det kallas ömsesidig respekt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s