Konstigaste reklamen just nu


måste ju vara ARLAS Ekologiska reklam med den här tjejen och kossorna.

Jag får kalla kårar varje gång hon kommer upp på tv och den där hon är gravid och ska börja mua ja då byter jag kanal. Det är något helt fel med den reklamen, hon verkar inte ha alla poletter hemma.

Hm jag kanske är ensam om denna åsikt men oavsett så blir inte jag sugen på att köpa ekologisk mjölk efter den.

14 thoughts on “Konstigaste reklamen just nu

  1. Hmmm… men den här reklamen från Valio (tror jag) då…där en tjej äter yoghurt blandat med nåt annat….Hon ser inte helt nykter ut, ögonen går i kors och leendet får mig att misstänka att hon skulle sluddra om hon var tvungen att prata….haha, galet dålig!

  2. Jag tycker den är kanon.Den sämsta är ju Skoda där man ser lite och fabriken. De säljer ingen känsla för körglädje eller design, bara en tråkig fabrik och några robotter.

  3. Tack! Jag trodde också att jag var ensam om att vara tvungen att byta när den reklamen kommer. Hon är creepy på nåt sätt den där kvinnan. Och jag ser inte alls poängen med hennes babblande;)

  4. åååh, jag håller helt med!!!! Just den där med magen o kossamuuu gillar jag inte heller! Och inte den där hon står och snackar…”Nu väntar jag mitt andra barn… Och nu går solen upp!”Ehm………. sammanhang? föredrog Mjölk ger starka ben.

  5. Jag mår såå dåligt av den reklamen. Hon känns som hon är kåt eller nåt änr hon står och pratar, samtidigt som hon är hög och lite smått förståndshandikappad. Helst sanslöst..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s