Måndag…..


Här kommer en bild från min galna lördag. Jag är fortfarande helt slut. Hade svidat om så snyggt man kan nu när magen är i vägret och bebisen höll sig i partystämning dvs bjöd på många sparkar för alla som klappade magen.

Dopet var som sagt i samma kyrka som vi gifte oss i och med samma präst dessutom. Han var lite mer förvirrad än när vi gifte oss men det var en fantastisk mysig stämning och familjen såg lyckliga ut. Lilla grabben höll sig vid gott mod och grät inte när prästen med den annorlunda hållningnen gick omkring med honom.

Efter dopet var det avfärd till nästa fest. Vi hade köpt en fin årgångs skumpa men behövde komplettera med lite blommor. Ska man ge bort blommor då ska man inte snåla och lägg märke till att rosetten faller in på guld och svart….

Födelsedagsbarnet gjorde en grandios entré. Hon anlände i en vit limousine iklädd en vacker kreation i vitt med ett leende man sällan skådat. Min moster lös som en drottning dagen till ära och ser jag ut som henne vid 50 ja då är jag riktigt nöjd. 100 gäster satt till bords och vi fick fantastisk mat i mängder… Precis när man inte trodde man fick i sig mer så kom tårtan…

Jag erkänner att jag åt en allt för stor bit men vad gör det om hundra år.

Kl 03.30 stupade jag i säng som en fallen soldat. Söndagen var lugn, bjöd mamma på en härlig frukost med nybakade scones. Därefter hade jag en mysig söndag med min make följt av en underbar promenad i snön. Vi åt frasiga våfflor när vi kom hem och somnade framför Rattaoulle

Slutet gott allting gott. Ny vecka nya möjligheter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s