Bye bye Stina Dabrowski


Äntligen, jag trodde att jag var ensam om att tycka att hon var en värdelös programledare. Men det märks att det finns folk på SVT som vet vad de håller på med. Jag hade slutat titta på debatt för hon är så dålig, hon är sällan påläst och visar noll intresse för de som debatterar. Hon bidrar inte ens till de ämnen som tas upp utan en stolpe hade fan gjort ett bättre jobb.

MEN kära vänner nu blir det ändring om min absoluta favorit Jan Josefsson får ta över stafett pinnen. Jag ser verkligen framemot de heta debatterna som kommer att komma nu. Han är ju bäst på att grilla folk och han är inte rädd för att stå för sina åsikter.

Ser framemot de nya debatt programmen. Kommer nog bli klart mer intressant eller hur?

4 thoughts on “Bye bye Stina Dabrowski

  1. janne uttalde sig just om det stora sveket han och journalister stått och står för;——————————————————————————– http://hd.se/mer/2008… … oejandena/Quote: Journalistskolan kallades för Kommunistskolan på den tiden. 68-andan var levande och studenterna hade inte sällan politiska bevekelsegrunder för sitt yrkesval. Det fanns något otäckt i det, säger han. Quote: Jag jobbade på Sveriges Radio från mitten av 70-talet och det var fantastiskt. Men jag var med om att man svartlistade folk. De som ville föra ett resonemang om flyktingmottagning var rasister. Var man emot dagis var man en fascist. Det var skrämmande, berättar han. Quote: -Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det. Quote: Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några år kunde förvandlas, medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade och sedan själva förskansar oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare, säger han. _________________ Intressant. Och ÄNTLIGEN säger någon sanningen om den snuskiga dubbelmoralen.

    1. Dubbelmoral är kan tyvärr hittas överallt men det är alltid bra om någon vågar dels stå för att de har varit en del av något dåligt som samtidigt kritisera sig själv.De flesta är nog överrens om att integrations politiken i detta land skulle behöva ses över en, två eller till o med tre gånger.

    1. Handlar inte om att gotta sig, är faktiskt mer förvånad för Stina är en gammal favorit till mig men något har förändrats.Notera att mitt inlägg handlade om hennes jobb i detta program och inget annat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s