Fan vad snygg jag är


Jepp måste bara dela med mig hur jäkla snygg jag är… Just idag känner jag mig grymt snygg med min mage högt i vädret.

Anledningen till denna upptäckta snygghet beror på att det raggas en hel de på denna gifta och grymt gravida kvinna just nu. Helt hysteriskt, jag har aldrig varit med om maken annan än på Gotland under Stockholms veckan ( men där raggar alla på alla). Undrar om killarna inte tänker efter när de flörtar ,jag menar, jag döljer inte magen direkt snarare tvärtom men det raggas på för fullt. Sen är det roligt när man säger att man är mega gift och gravid och får svaret, grattis men han kan inte vara så speciell du borde ge mig en chans. Vi tar en fika… Skulle inte tro det.

Hm jag skulle aldrig medvetet ragga på en upptagen kille men det är jag det. Antar att det där med att folk är trogna är sällsynt och alla är on the market always.

Men oavsett så är det grymt bra för ens ego och man hamnar på topp för inte känner man sig som värsta bruden nu när man ser ut som om man svalt en hel melon. Maken säger att så här sexig har jag inte varit innan… han tänder nog på meloner han. TACK o lov för det.

Nu ska jag ut i regnet och äta mat.

5 thoughts on “Fan vad snygg jag är

  1. Jag tycker gravida kvinnor är vackra. men den vackraste av alla heter Maya !!!! Hon utstrålar en kvinnlighet som garanterat drar tills sig män. Men det är bara jag som får känna hur vårt barn sparkar i din mage (hoppas jag) :o)LoveDin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s