Kungligt besök imorse…


Fick detta som vy imorse när jag ställde mig och skulle borsta tänderna. De är mäktiga djur, sen när vi kom till bilen så hoppade några hjortar förbi… Landet när det är som bäst. Man bli inget annat än glad när man möts av naturen på morgonen. Den verkar så oskyldig på något sätt, och älgkossan rörde sig inte det minsta när jag kom ut på altanen och tog lite foto. Hon tittade åt mig och la sig sedan till rätta… Jag var grymt sugen att gå fram och klappa henne men då hade nog morgonen slutat annorlunda.

I idag börjar min vecka som gräsänkling… Äntligen får jag bestämma vad som ska visas på tv och vad jag ska äta. Det blir popcorn i mängder hela helgen.

6 thoughts on “Kungligt besök imorse…

  1. Jag vill också bo på landet! =)Svar: Tack för din långa & kloka kommentar! Du har nog rätt. Tyvärr måste jag säga. Men jag kan inte sluta med allt som jag tycker är kul för hans skull. Jag har lovat att sluta med en del men det räcker inte för honom. Jag duger ändå inte!KRAM till dig & ät popcorn tills det sprutar ur öronen! =)

  2. Jag menade bara att han inte tycker att jag duger. Jag tycker själv att jag duger alldeles utmärkt! Jag var villig att kompromissa men inte han så då får det vara bra!Smär är gott! 😉

  3. haha.. nä det vore nåt! men ändå.. efter alla dessa år.. Konstigt för att jag har aldrig glömt honom, försöke “track him down” några år sen och det var också därför jag gick med i denna “high school get together” thing.. ifall han “såg mig” .. vilket han gjorde! haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s