Ny behöver jag råd


Igår skrev jag om den vackra älg kossan som satt utanför mitt fönster… Nu börjar jag bli orolig för när hon sitter kvar på exakt samma ställe… VEM ringer jag till, jag börjar tro att hon kanske har ont och ligger där och lider stackarn… Om hon har ont så vill jag inte heller försöka få henne att resa sig för om hon försvinner haltandes ut i skogen och inte får hjälp… Ush jag gillar inte det här, vet inte vart jag ska vända mig och jag ligger hemma sjuk som en bäver och vill bara döööö.

Typisk att detta ska ske när man är gräsänkling. Men eftersom hon ligger på exakt samma ställe så måste jag utgå ifrån att hon inte har rört sig sedan igår och jag kan inte säga med alla säkerhet att hon inte var där i förrigår också.

Någon som har tips? Vill inte ringa någonstans där de avlivar henne.

5 thoughts on “Ny behöver jag råd

  1. Viltvårdarna är bra- men du kan oftast inte få tag på dem på helgen- om du inte ringer polisen.Du kan ringa polisen i din kommun & be dem kolla vem som har ansvaret för viltvården & be om deras nummer- be dem komma ut & kolla.Hoppas det går bra för älgen & er!Mvh Linda;0)

  2. Nu har hon rest på sig och gått tillbaks in i skogen… Något säger mig att hon kommer ligga där imorgon bitti också. Men hon verkar må bra, så fantastisk vacker är hon. Tack för tipsen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s