Nej jag ger upp snart


Har äntligen lyckats släpa mig ur sängen… Svullen i hela ansiktet och förskylningen har satt sig i nacken… Ja som om inte det var nog så har mina blodkärl gått sönder i näsan och halsen så jag känner varken för att hosta eller snyta mig, två saker som jag måste göra då näsan rinner hela tiden… Nej egentligen vill jag bara lägga mig och sova men det går ju inte för bebisen är super livlig…

Men när jag väl går upp blir jag påmind om varför jag inte vill ha hurdjur, en av kissarna hade lite bajs i baken som den fann lämpligt att skrapa av sig på golvet och MIN MATTA… Jag orkar inte… Detta suger så mattan åker ut, finns inget att göra blir så äcklad att jag dör. Klart allting ska hända när jag är sjuk och ensam hemma.

 

6 thoughts on “Nej jag ger upp snart

    1. I USA har de dunder kurer mot sådant. Man tar en tablett och sedan är man frisk… Men det kanske inte är värt biverkningarna

  1. ja usch, det där med att katten ska gnida av sig bajs på hela vardagsrumsgolvet, bakom soffan och inkl mattor har man varit med om, fy fan det är vidrigt!

    1. Av någon anledning så sker det alltid när maken är borta som en bestraffning för mig som inte tycker att detta är så mysigt alls.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s