Hur tänker man när man blir någons älskarinna?


Jag har märkt att det är många som gärna spelar rollen för den andra kvinnan här på bloggen. Måste vara ärlig, jag blev själv förälskad i en upptagen kille men inledde inte något med honom förrän han separerade. Jag var själv upptagen och bröt upp den relationen.

Men oavsett hur stilig en kille vore så skulle jag aldrig medvetet inleda något med någon som var upptagen. Jag har för mycket självrespekt, jag vill inte ta någons rester. Särskillt om personen ifråga åker hem till sin fru/sambo var o varannan kväll. Jag menar helt ärligt vad tror man. Om du ställer upp på att ligga med någon villkorslöst så blir det grymt svårt att börja ställa krav efterhand. Jag menar han vet redan att han kan få dig och att du köper att han har någon redan. Hur mycker respekt tror du att han har för dig. Partnern är ju helig, de vill inte såra den här personen medans du ska bara ta det, du ska acceptera att du inte kan ringa honom/henne när du vill eller finnas i dennes verklighet. Du ska vara hemligheten som är fult och ska smusslas med.

Jag skulle inte må bra av mig själv om jag var i den sitsen och vissa fastnar där i flera år. Det msåte grunda sig i hur man ser på sig själv. Hur stark självkänsla man har och hur mycket respekt man har för sig själv. Jag menar om man tycker om sig själv hur kan man utsätta sig för någon som inte tycker om en. Jag menar om personen ifråga verkligen tyckte om er (jag vet att ni tror att det är kärlek mellan er och älskaren/älskarinnan men tänk efter) så hade han dumpat den andra för länge sen och satsat på det ni har.

Sen undrar jag vart har respekten för tvåsamheten tagit vägen egentligen…. Jag undrar har man slutat respektera andras relationer, spelar det ingen roll om personen ifråga är upptagen eller ej och gäller det bara att roffa åt sig och bryta upp familjer utan en enda eftertanke. Jag kan inte sluta tänka på detta, vet att trots att man har ring på fingret så flörtas det som bara den och folk försöker se om man är seriös eller ej.

Finns det några trogna själar kvar där ute eller är det en dröm att två personer kan vara trogna varandra trots motgångar i livet?

13 thoughts on “Hur tänker man när man blir någons älskarinna?

 1. Jag tycker precis som du gör att tvåsamheten är något som är heligt!!och att människor som kan vara / är otrogna är fruktansvärda!Men så för 1,5 år sedan så träffade jag mitt livs kärlek på mitt arbete och vi inledde en himlastormande kärleks historia. En kärlek som det slår gnistror om , som man kan ta på och som gör mig fnittrig av lycka. Efter ca 2 månader så kom det av en slump fram att han är sambo … Jag visste inget!! Och han trodde jag visste då alla andra på vår arbetsplats vet.. Nu sitter jag här 1,5 år senare , fortfarande lika kär och galen och väljer att tro på det han säger när han säger att han älskar mig över allt och vill vara med mig men behöver tid för att bryta upp från sitt nuvarande förhållande. jag vet vad oddsen säger om mig som “den andra kvinnan” och jag vet att jag ger honom allt han behöver utan att ställa krav men jag älskar honom och VILL tro på det han säger så jag väntar.. och väntar… Jag respekterar mig själv och vet att jag är värd bara det bästa men vad hjälper det då jag vet att han är det bästa och att jag måste ge honom den tid han behöver för att göra allt klart? Och hur länge väntar jag innan jag inser fakta och ger upp???

  1. Nu kommer du tycka att jag är hård Bella men efter 1,5 halvt år och inget har hänt så tror jag inte att det är tid han behöver. Om han verkligen älskade dig så skulle han inte dela säng med en annan kvinna för tro mig de ligger med varandra fortfarande medans han har dig. Sen kan du lura dig själv hur mycket du vill men i min bok så är han ett SVIN. Om man kan ligga med en person och sedan åka hem i över ett års tid och lägga sig i sängen med sin partner utan minsta samvete så är man värsta sortens människa om du frågar mig. Otrohet är inte det värsta utan hur man väljer att hantera det. Han har dig vid sidan men har inga planer på att lämna sin partner, det blir knappast lättare ju längre tiden går och för mig är det ett under att man ens ställer upp och väntar sådär. Tyvärr så skulle aldrig lita på honom för hur vet du att han inte gör samma sak mot dig, du har redan lärt honom att du accepterar att vara den andra kvinnan. Han kommer att lämna henne först när han träffar någon som kräver det annars kommer detta fortsätta år ut och år in tills du säger STOPP. När du säger stopp så kommer du märka att han kommer inte höra av sig igen och han kommer stanna med sin sambo. Vem är förloraren av denna situation.. Något säger mig att det är du.

 2. Min första tanke när jag läser ditt inlägg är “vad ger henne rätten att döma andra människor”. Har du någon aning om varför folk väljer att vara otrogna ? Jag tycker du sitter på dina höga hästar och tittar ner på folk. Tråkigt! Men om det är så så är det din huvudvärk! Visst finns det ett ordspråk som heter att kärleken är blind ?

  1. Du kanske ska läsa mitt inlägg igen och verkligen läsa det andra gången för jag ser inte vart jag dömer någon. Jag försöker förstå hur man kan sätta sig i den situationen. Kärleken är blind JA men förr eller senare så gör man ett val. När man inser att den person man är med har en annan som de inte tänker lämna och man väljer att stanna kvar i den situationen för vi gör valen själva hur vi vill leva våra liv. .Sen tycker jag att otrohet är ett lågt beteende. Är man inte lycklig med den man är med, släpp personen så de också får möjlighet att vara med någon som de älskar istället för att trampa på dem genom att vara otrogen. Om det i din värld innebär att jag sitter på mina höga hästar och ser ner på någon så tar jag gärna den sitsen för jag kommer aldrig rättfärdiga att man har en relation vid sidan av i flera år som något som är rätt. TYVÄRR, du kanske inte skulle bli grymt knäckt om din kille hade en annan i flera år men det kan jag ärligt säga att jag skulle bli.

  1. 2008 och med alla valmöjligheten människan har så är det allt för många som väljer att vara otrogna. Jag förstår inte det. Varför varför inte göra slut. Vilkett är värst, att leva i en lögn eller att bryta upp en gång för alla. Hellre lyckligt singel…

  1. Tyvärr så är det många som inte vill se det som ett svek så länge det inte görs mot dom.. Men what goes around comes around. Så är det alltid.

  1. Jag känner att man glömmer bort att man förtjänar mer än att vara ett hemligt samtal när frugan/maken sover och en timmes kn*ll innan den andra ska hem till sin verklighet…Att aldrig få vakna med den andra eller gå på stan utan att vara orolig över vem som ser en. Det är inte värt det.

 3. Håller med. Det är fullkomligt skamligt att inte respektera andras relationer och hur kan så många kvinnor vara så förbannat dumma att de agerar älskarinnor år ut och år in OCH ÄNDÅ SKYLLER PÅ FRUN. Mannens ansvar är lika med noll och deras eget agerande verkar vara ointressant. Har träffat några män som visat sig vara gifta och jag bad dem dra år he####te bokstavlingen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s