Vi är alla vuxna människor


Eller hur och det som gör oss vuxna är också våra handlingar. Hur kommer det sig att när någon ifrågasätter dessa handlingar så blir folk som galningar. Så länge man håller med och stryker dem medhårs så är det ok, men tyck tvärtom eller ha en åsikt så blir det lite fyrverkerier. Då ska det protesteras högt och lågt och då ska man inte tro att man är något eller att man vet så himla mycket för åsikten är annorlunda.

Kan ni inte stå för era handlingar så ska ni kanske tänka över ert beteende eller?

6 thoughts on “Vi är alla vuxna människor

  1. Det beror kanske på hur du definierar “vuxna”.Har det med ålder, erfarenheter, utbildning eller mognad att göra? Kanske är man vuxen när man förmår reflektera över sina egna gärningar och dra slutsatser? Det finns ju alla kombinationer…De flesta människor, enligt min uppfattning, följer det naturliga flockbeteendet och vill inte avvika från det “normala”.Alla som är annorlunda och självständiga uppfattas som utmanande och kanske som ett hot.Tycker ofta själv att många människor är så “main-stream” att det blir ointressant att prata med dem. Allt går att förutse innan det hänt.Glad Påsk! :-)Kram

  2. Så sant, så sant!Inte vara annorlunda, ajabaja. Inte ha en egen åsikt, ajabaja x2.. fruktansvärt irriterande.Jag fortsätter som jag alltid gjort, och säger min åsikt och står för vad jag tycker!Glad Påsk!

  3. Men så är det ju idag i Sverige! Tycker man inte som den grå massan (som egentligen tycker ngt annat när de är ärliga) så får man akta sig. Många medaljer i feghet borde delas ut…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s