Höjden av smärta


känner man när en bästa vän sviker och man inser att man kommer aldrig se denna person med samma ögon igen…

Det som avgör om man förlåter en vän är hur de beteer sig efter de har felat… Man blir grymt besviken när de då inte tar ansvar och visar sitt riktiga jag….

I mitt fall jag tackar för mig och lägger ner vänskapen. Kan jag inte lita på mina vänner så är det waste of time och knivar i ryggen klarar jag mig utan.

 

 

5 thoughts on “Höjden av smärta

  1. Helt rätt tänkt!Man blir starkare av det. Och lite, lite ledsnare, men inget mot vad man blir om man försöker upprätthålla en sån “vänskap”.

  2. låter seriöst de där…vad är det som har hänt som är så illa att du inte kan förlåta? menar inte att snoka men blir nyfiken. hoppas du får en bra påsk iaf =)

    1. Ja en vacker dag kommer jag berätta men jag är för sårad för att upprepa detta nu. Tack detsamma jag har njutit av snön.

  3. Bli aldrig grymt besviken på en som inte vill ta ansvar.Ta ansvar för ditt eget sätt att bete dig och bete dig rätt.

    1. Ja men att bli sviken av någon där man har ställt upp jämt till 100% då blir man stum. Man fattar inte vart det kom ifrån och det är helt obefogat. Sen när man kräver en förklaring för att försöka få någon rättsida på detta så börjar människan ljuga och skylla ifrån sig då tackar man för sig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s