Kan män ha PMS?


Jag måste ju undra. Min man är så där som jag brukar vara när jag har pms. Sur o grinig och osocial. Vill jag se på tv då vill han lyssna på radion, vill jag lyssna på radion då vill han se på tv, gör hela dagen negativ och jag fattar inte vad det är med honom. Helt sur och anti hela tiden. Han fick inget imorse heller för den delen för han var lika grinig igår. När ska män förstå att om en kvinna inte känner sig uppskattad så blir det inget. Man kan inte stänga av en negativ atmosfär bara för några minuters hetta. Blir ingen hetta för den delen då råder total torr period. Hm kanske ska ge honom en Ipren och hoppas på bätre tider.

7 thoughts on “Kan män ha PMS?

  1. Jaaa, min har det med jämna mellanrum. Jag brukar säga; Jag är kvinna, vad är din ursäkt? Skitirriterande är det i alla fall.

  2. Klart de kan, och den är oftast värre än vår PMS.. HAHA.. Men det kallas väl nåt annat iof, beror väl (förhoppningsvis) inte på att de ska ha/eller har mens.Men tjura det kan de, och ha flera dagar av tjurighet är de också bra på.. *S*Hoppas det släpper snart

  3. Jag har hört att killar har “PMS” (eller samma symptom) ungefär 5 minuter per dag! 😀 Och jo, det har man nog märkt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s