Inför resan


Jag och maken var på stan igår och kittade upp den runda kvinnan med outfits inför åre resan.

Det blev först besök hos barnmorskan så att allt är ok, sen inköp av BH för man är numer släkt med Dolly parton. Chocken jag fick när hon mätte fram min storlek, F kupa… Shit och så var hon gullig och informerade mig om att större ska de bli…. NEJ TACK.

Därefter så köpte jag ett magbälte, har börjat få en konstig smärta där det känns som att jag tappar magen hela tiden. Så nytt stödbälte blev det. Kostnaden för bälte och bh blev hela 850 kr  billigt och bra (NOT) och klart mycket mindre smärta.

Därefter blev det ny massageolja för mage och reflex till vagnen från Lundmyr samt järntabletter…..

På kvällen vart det lite mer shopping och jag köpte 4 st jättefina mammatoppar. Sen har jag även köpt stödstrumpor för känner mig som en pensionär men men. 

Lite fattigare men mår mycket bättre. Vem vill ha åderbråck liksom om man kan förhindra detta för så lite pengar.

Idag är det städning och packning på schemat. Dags att förbereda den långa resan till Åre. 7 timmar i bil, jag kommer DÖÖÖÖÖ men vet att det blir värt det.  Här är en bild på mitt hem den närmaste veckan. Vi har hyrt hela huset på totalt 250 kvm fördelat på två lägenheter. Det finns 18 bäddar men vi är bara 14 så det är blir inte trångt. Två kök, två badrum med bastu, två extra toaletter och inte långt till liften.

Hoppas nu att huset är lika fint som det ser ut på bild. För underhållningen har jag packat ner singstar, poker set, spelet om sverige och en massa annat skoj. Sen har vi flera kockar på resan så det kommer blir en massa spännande mat. JAG LÄNGTAR. 

Nu är det slutmaskat. Dags att städa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s